|

Incendiu la o casă din Căpâlna: Au ars locuinţa şi o anexă gospodărească. Proprietara a fost transportată la Spitalul din Sebeş în stare de şoc

incendiu casaÎn noaptea de luni spre marţi, de la ora 1.52, pompierii din Sebeş au intervenit la stingerea unui incendiu în Căpâlna, comuna Săsciori pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. Proprietara casei, o femeie de 78 ani, care locuia singură, a fost în stare de șoc și a fost transportată la Spitalul Municipal Sebeș de un echipaj SMURD. Ca urmare a incendiului, au ars casa cu o suprafață construită de aproximativ 50 mp și o anexă gospodărească aflată în imediata apropiere.

Întrucât nu exista acces auto, pompierii militari s-au deplasat până la locul intervenției pe jos, traversând barajul de la Obrejii de Căpâlna, iar în continuare aproximativ 1 km pe o pantă abruptă a dealului de pe malul stâng al râului Sebeș. Când au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta la casa de locuit și la o anexă gospodărească. Din cauza faptului că nu au putut deplasa la locul evenimentului o autospecială de stingere și nici nu exista posibilitatea racordării la o sursă de apă, s-au luat măsuri de asigurare a zonei și de înlăturare a materialelor combustibile ce puteau pune în pericol o magazie din vecinătate.

Proprietara casei a intrat în stare de şoc şi a fost transportată la Spitalul din Sebeş. În urma incendiului au ars casa cu o suprafaţă construită de aproximativ 50 de mp şi o anexă gospodărească aflată în apropiere.

foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138488avatar Publicat de pe 22 Iul 2014. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Incendiu la o casă din Căpâlna: Au ars locuinţa şi o anexă gospodărească. Proprietara a fost transportată la Spitalul din Sebeş în stare de şoc”

  1. Wtf? „pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu în Căpâlna, comuna Săsciori pentru stingerea unui incendiu izbucnit”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei