|

Incendii la Draşov şi Sebeş. Pagube de peste 20.000 de lei, la un complex turistic şi o gospodărie

Garda de Intervenție din Sebeș a acţionat în Ajun de Crăciun pentru stingerea a două incendii. Unul s-a petrecut pe raza localității Drașov, la o societate cu activitate turism, iar cel de-al doilea la o anexă gospodărească din municipiul Sebeș.

Duminică, 23 decembrie, pompierii au intervenit de la ora 1.55 pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă a unei societăţi comerciale cu activitate de turism, din localitatea Draşov, comuna Spring. Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă aproximativ două ore. În incendiu a ars o anexă gospodărească din lemn ce adăpostea camera centralei termice, uscătoriei, spălătoriei şi magazia de alimente, toate în valoare de aproximativ 20.000 lei.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o constituie amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile din lemn faţă de coșul de fum.

În aceeași zi, de la ora 6.55, Garda de Intervenție din Sebeș a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din municipiul Sebeş. Şi de acestă dată pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, aproximativ 40 minute. În incendiu a ars o anexă gospodărească din lemn pe circa 60 mp, 1 mc lemne de foc şi două butelii, toate în valoare de aproximativ 2.500 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o constituie un scurtcircuit electric produs la un bec.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134170avatar Publicat de pe 27 Dec 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei