|

Incendii în Alba Iulia şi Sebeş. Au ars bunuri în valoare de 2.000 de lei

Pompierii din Sebeş şi Alba Iulia au intervenit, marţi, pentru stingerea a două incendii soldate cu pagube material. În Sebeş a ars un adăpost de păsări, iar în Alba Iulia, pe strada Goldiş, un autoturism a fost cuprins de flăcări din cauza unui scurtcircuit.

Garda de intervenţie Sebeş a intervenit marţi, la ora 14.29, în Sebeş, pe strada Mihail Kogălniceanu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de păsări, proprietatea lui M.M. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii, reuşind să împiedice propagarea focului la casa de locuit.

În incendiu a ars adăpostul de păsări în proporţie de 80%. Pagubele produse se ridică la circa 1.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 80.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spaţii deschise.

Un alt incendiu a fost semnalt în Alba Iulia, la ora 17.13, pe strada Vasile Goldiş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea lui L.M. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. În incendiu a ars autoturismul în proporţie de 30% (instalaţia electrică a maşinii, piese şi componente din plastic ale motorului).

Valoarea pagubelor a fost evaluată la aproximativ 1.000 lei, iar a bunurilor salvate a fost estimată la 2.000 lei. Incendiul a fost generat de un scurtcircuit electric la instalaţia electrică.

Foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=93728avatar Publicat de pe 30 Mai 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei