|

Imagini de campanie care fac furori pe internet: Bunicuțe comuniste, super-drumari și concursuri „la mustață”

Dacă în interiorul partidelor aflate în cursa pentru putere, campania electorală înseamnă bani grei dați pe evenimente, strategii și, nu în ultimul rând, afișe electorale, pe internet campania se dă gratis, prin virale care de foarte multe ori sunt mult mai grăitoare. Sătui de parodiile puse pe țeavă de adepții USL, susținătorii portocalii ies în față cu imagini ale social-liberalilor, așa cum nu i-ați mai văzut.

Inspirați de sămânța comunistă care încă mai încolțește în rândurile USL-iștilor, fanii PDL îi ilustrează pe candidații USL la locale în ipostaze demnne de un salut ceaușist. Dacă, în opinia acestora, candidatul PDL la CJ Alba, Ion Dumitrel încă îl mai bate la mustață pe deputatul liberal Teodor Atanasiu, etalând în fața electoratului sute de kilometri de drum asfaltați cu sudoarea funții sale de președinte, candidații partidelor din Opoziție apar în cu totul alt film.

„Vechiturile ne pot provoca nostalgii”, asta cred autorii unei pelicule în alb și negru în care în care social-democratul de la Sebeș, Alexandru Dăncilă și proaspătul UNPR-ist Nicolae Dobra au rolul principal. Cei doi, dar și liderul PSD, Ioan Dîrzu și liberalul Teodor Atanasiu sunt ilustraţi în postura unor cucoane ceaușiste care abia acum au aflat că Sebeșul este oraș și vor să ajungă la Putere.

Vă invităm să vedeți câteva mostre de umor pe seama candidaților la locale din Alba, care au început de joi dimineața să facă furori pe internet:

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=95129avatar Publicat de pe 7 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

7 comentarii pentru “Imagini de campanie care fac furori pe internet: Bunicuțe comuniste, super-drumari și concursuri „la mustață””

 1. Mai este puţin până se vor arunca zarurile şi atunci albaiulienii vor unge portocalelel cu unsoare, slănină şi lămâi.

 2. hai ca e tare,cine l-ea gandit e un foarte bun umorist,BRAVO!!!!!

 3. Bine monser da de ce nu ne spui si unde putem gasi imaginile? Unde sunt?

 4. Alo Flavia … se aude? Unde putem vedea imaginile de care vorbesti in articol?

 5. Mihai Campean
  avatar

  Circula pe emailuri. Cel putin unul dintre ele l-am primit si eu de la un prieten, la pachet cu niste poze ale unor afise. Cel cu mustatile e chiar inteligent iar cel cu drumurile e amuzant.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei