|

HCL pentru ajutoare sociale, paravan la finanțări speciale: Primăria Sebeș dă bani de cazare pentru tinerii care își fac studiile în străinătate

Primăria Sebeș decontează contravaloarea cheltuielilor cu cazarea pentru tinerii din localitate care studiază la universități din străinătate. Când am aflat această informație, era cât pe ce să spunem: Uau, în sfârșit niște aleși care se gândesc și la generația următoare. Dar, tinerii respectivi nu au merite deosebite, nu sunt super olimpici internaționali și nici nu au câștigat vreo bursă la universitățile respective, ci pur și simplu s-au înscris la o unitate de învățământ superior dintr-o altă țară decât România.

Unii dintre ei poate nici nu au dat examen de admitere, ci au fost selectați de vreo aplicație online. Nu-s cu nimic mai prejos decât un student la medicină sau la arhitectură care studiază în România și pentru care părinții se zdrobesc să le plătească din propriul buzunar cazarea prin București, Cluj sau Timișoara.

Nu-s cazuri sociale, nu-s din familii cu probleme, ci, din contră, potrivit surselor noastre, provin din familii venituri peste media salariilor din municipiu. Lista beneficiarilor este secretă, reprezentanții primăriei se feresc să facă publice numele celor pentru care se plătesc din banii comunității chirii, nu tocmai ieftine, în orașele din Europa.

Vezi pe Alba24.ro cât de greu poți să afli cine sunt beneficiarii sumelor platite din bani publici de primăria Sebeș și cum a fost  transformată o hotărâre de consiliu local destinată sprijinirii cetățenilor cu venituri mici într-un paravan al intereselor unor persoanaje sus-puse.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134134avatar Publicat de pe 17 Dec 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “HCL pentru ajutoare sociale, paravan la finanțări speciale: Primăria Sebeș dă bani de cazare pentru tinerii care își fac studiile în străinătate”

 1. Rusine! unii mor de foame,pentru ca pilosii si privilegiatii sa stea moca in strainataturi!!

 2. anastase 15 case
  avatar

  ce talhari! bogatanilor le mai platim si chiria..tara de hoti.iar dancila,profu..nu am cuvinte

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei