|

HC Voința Savini Due Sebeș solicită ajutor financiar de la Consiliul Local. Are nevoie de bani pentru deplasări și echipamente

hc vointa sebesPreședintele Clubului de Sportiv „Handbal-Club Voința Savini Due” Sebeș, și antrenorul echipei în același timp, Alexandru Weber, solicită consilierilor locali ai municipiului Sebeș, printr-o informare scrisă, să analizeze posibilitatea de acordare a unui ajutor financiar pentru ca echipa să poată să se mențină, în campionat, la standardele actuale. Handbaliștii au reușit performanța de a se poziționa de locul 2 în clasamentul Diviziei A, asta la doar câte luni de la promovarea în eșalonul secund.

„În anul 2013, așa cum se cunoaște, echipa de handbal masculin seniori a promovat în Divizia A, în prezent clasându-se pe locul II în clasamentul grupei.

Menționăm faptul că din cei 18 jucători ai lotului de seniori, 14 sunt din municipiul Sebeș sau Alba Iulia. În urma promovării în eșalonul superior s-au încheiat contracte civile sportive convenind și remunerația acestora lunară” este precizat în informarea făcută de Alexandru Weber.

Acesta a mai adăugat faptul că un alt obiectiv pe care clubul a reușit să îl îndeplinească este crearea unei secții de minihandbal pentru elevii de clasele I-IV, care a reușit să adune până în prezent un număr de 80 de copii.

Până în acest moment activitatea clubului de handbal a fost finanțată în proporție de 90% de firma SC Savini Due SRL. Finanțarea se realiza prin alocarea sumei de 2% din impozitul pe profit al societății, acest parteneriat urmând să continue și anul viitor.

Din cauză că firma și-a epuizat fondurile pentru anul 2013, clubul este în dificultate financiară pentru a asigura salariile sportivilor, echipamente și deplasările pe care le mai au anul acesta.

„Pentru acest motiv vă solicităm analizarea posibilității de acordarea unui ajutor financiar în vederea asigurării continuității la standarde ridicate a activității echipei de handbal seniori”, este precizat în informare.

Consilierii locali ai municipiului Sebeș se vor reuni în ședința de joi şi ar urma să le fie prezentată şi această informare.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137529avatar Publicat de pe 26 Noi 2013. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “HC Voința Savini Due Sebeș solicită ajutor financiar de la Consiliul Local. Are nevoie de bani pentru deplasări și echipamente”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei