|

VIDEO: Ultima probă a examenului de bacalaureat din sesiunea de toamnă. Vezi subiectele la Biologie și Geografie

Elevii care nu au promovat examenul de final de liceu în sesiunea de vară au încheiat, vineri, cea de-a doua sesiune de Bacalaureat cu proba scrisă la alegere a profilului și specializării. Elevii au avut de ales pentru această probă între biologie, geografie, informatică, psihologie, fizică, chimie, economie, logică, sociologie.

Vineri, 31 august, elevii au susținut ultima probă a examenului de bacalaureat. Pentru această probă s-au înscris 845 de elevi, dintre care aproape jumătate (462) la Biologie și 166 la Geografie. Au ales să dea examen la Anatomie 51 de elevi, la Fizică – 87, la Informatică – 10, la Logică şi argumentare – 5 şi câte un candidat la Economie, Psihologie şi Sociologie. S-au prezentat la proba de vineri 665 de elevi, fiind prezenţi doar unul din cinci candidaţi iniţial înscrişi.

Spre deosebire de miercuri, când a fost programată proba de matematică, cea care i-a depășit pe foarte mulți dintre elevi, la proba de vineri subiectele nu li s-au părut extrem de dificile candidaţilor și aproape toți s-au arătat optimiști cu privire la șansele lor de promovare a examenului.

Acesta a fost subiectul probei de geografie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acesta a fost subiectul probei de biologie:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit vicepreşedintelui comisiei de Bacalaureat Alba, inspectorul şcolar Dan Cherecheş, până la ora 12.00, nu au fost înregistrate incidente în timpul susţinerii probelor scrise.

Duminică, 2 septembrie, se afişează rezultatele, până la ora 16.00 şi se depun contestaţiile, între orele 16.00-20.00. Acestea sunt rezolvate în perioada 3-4 septembrie, iar în 5 septembrie se afişează rezultatele finale.

Centrele de examinare din județul Alba sunt: Colegiul Tehnic “Apulum” şi Colegiul Tehnic “Alexandru Domşa” din Alba Iulia, Colegiul Tehnic “Lucian Blaga” din Sebeş, Colegiul Naţional “Titu Maiorescu” din Aiud, Colegiul Naţional “I. M. Clain” din Blaj şi Colegiul Naţional “Avram Iancu” din Cîmpeni. Lucrările vor fi corectate la Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia.

FOTO-VIDEO: Cosmin NISTOR

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=118621avatar Publicat de pe 31 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei