|

FOTO-VIDEO: Proba de foc la BAC 2012: Elevii au susținut examene la matematică și istorie. Vezi subiectele M1 și M2

Sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat a ajuns, miercuri, la proba de foc: matematica. După ce mai mult de jumătate dintre elevi nu au reușit să obțină nota de promovare, 5, în prima sesiune, aceștia mai au încă o șansă de a-și finaliza studiile liceale anul acesta, în această sesiune. Rezultatele vor fi afișate duminică, 2 septembrie 2012, pe site-ul MECTS, edu.ro.

Elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat în sesiunea de vară au susținut miercuri examenele scrise la proba obligatorie a profilului, respectiv Matematică şi Istorie. Examenul s-a desfășurat fără incidente în Alba, niciun elev nu a fost eliminat din sală.

În curtea liceelor, elevii care ieșeau din sălile de examen nu păreau foarte încrezători că vor promova proba de matematică nici de această dată.

Din discuțiile acestora, se pare că subiectele li s-au părut dificile. Mai exact, dintre cei aproximativ 20 de elevi întrebați dacă cred că vor trece de această probă, niciunul nu a exprimat o părere optimistă, ba dimpotrivă.

Vedeți mai jos subiectele probelor de matematică M1 și M2.

Acesta a fost subiectul probei de matematică M2:

 

Acesta a fost subiectul probei de matematică M1:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potrivit vicepreşedintelui comisiei de Bacalaureat Alba, inspectorul şcolar Dan Cherecheş, s-au înscris în judeţ pentru probele de miercuri 1.265 de candidaţi. Dintre aceştia, s-au prezentat la examen 1.067 de elevi, iar ponderea de absenţe înregistrată a fost de 15,6%.

Centrele de examinare din județul Alba sunt: Colegiul Tehnic „Apulum” şi Colegiul Tehnic „Alexandru Domşa” din Alba Iulia, Colegiul Tehnic „Lucian Blaga” din Sebeş, Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” din Aiud, Colegiul Naţional „I. M. Clain” din Blaj şi Colegiul Naţional „Avram Iancu” din Cîmpeni. Lucrările vor fi corectate la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia.

Vineri, 31 august, elevii vor susține ultima probă a examenului, la Biologie, Geografie, Istorie, Informatică, Filosofie. Pentru această probă sunt înscriși aproximativ 900 de elevi, dintre care aproape jumătate (468) la Biologie și 128 la Geografie.

Duminică, 2 septembrie, se afişează rezultatele, până la ora 16.00 şi se depun contestaţiile, între orele 16.00-20.00. Acestea sunt rezolvate în perioada 3-4 septembrie, iar în 5 septembrie se afişează rezultatele finale.

Vedeți mai jos câteva reacții ale elevilor, la ieșirea din examen:

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=118156avatar Publicat de pe 29 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei