|

FOTO: Vernisajul expoziției de pictură „Meandrele gândului” a Marianei Hara, expusă vineri în Lancrăm

IMG_4970Vineri a avut loc în localitatea Lancrăm, un eveniment cultural-artistic intitulat „Meandrele gândului”, în cadrul căruia a fost vernisată o expoziție de pictură a doamnei Mariana Hera. Evenimentul a fost organizarat de Centrului de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia și a Asociației ArtTrad din Sebeș.

În debutul evenimentului au ținut scurte discursuri Monica Chindriș și Dori Susan din cadrul Asociației ArtTrad, iar Sonia Damian și Robert Răzor, Tania Damian și Kevin Petraș de la clubul de dans sportiv „Samara” din Sebeș au oferit publicului un program de dans. După evoluția de pe scena improvizată ad-hoc, tinerii sportivi au primit cadouri și diplome din partea Asociației. Au urmat apoi Dan Liviu Cernat la vioară împreună cu Claudiu Crăciun la pian, de la Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia care au încântat publicul cu un program de cafe-concert. În continuare, Andreea Ardeleanu, Silvia Oancea și Diana Vâtcă componente ale Grupului „Primavera” împreună cu coord. acestuia, dna. Marinela Popa, prof. de canto muzică ușoară din cadrul aceleiași instituții de cultură , au oferit publicului prezent un mini recital muzical. Jeni Voina, Maria Cornelia Postescu, Mariana Moga au recitat poezii din creația proprie. Pictorița Mariana Hera a primit cadouri din partea prietenilor prezenți la eveniment, oferind la rândul ei desene și tablouri, completând fericit întreaga atmosferă de culoare, bucurie, candoare și veselie. ’

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138212avatar Publicat de pe 27 Apr 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “FOTO: Vernisajul expoziției de pictură „Meandrele gândului” a Marianei Hara, expusă vineri în Lancrăm”

 1. MII DE MULŢUMIRI SEBEŞ.ALBA24.ro !
  Aud vioara şi pianul, aud „Grupul primavera” şi vă mulţumesc: profesor Marinela Popa, Liviu Dan Cernat şi Claudiu Crăciun! Sunt încă învăluită de emoţiile ce m-au cuprins atunci!
  M-a impresionat până la lacrimi tot spectacolul. Le mulţumesc micuţilor „mari dansatori”: Sonia Damian – Robert Răzor şi Tania Damian- Kevin Petraş, educatorilor şi părinţilor acestor artşti!
  Muzica folk ne-a încântat până la sfârşitul evenimentului prin vocea specială a Cornei Ofelia Corpodean, căreia îi mulţumesc!
  Emoţionante au fost versurile dedicate mie şi artei în general de Jeni Voina, Mariana Moga şi Maria Cornelia Postescu. Le mulţumesc poetelor!
  Mulţumesc CENTRULUI DE CULTURĂ „AUGUSTIN BENA” şi
  ASOCIAŢIEI „ARTTRAD SEBEŞ” pentru colaborarea fără de care evenimentul nu ar fi existat.

  Hera Mariana

 2. Erata: Numele meu de familie este HERA!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei