|

(FOTO) Știrea ta pe Alba24.ro: Haos pe strada Șurianu din Sebeș. Oamenii se plâng că lucrările de reabilitare le taie intrarea în curți

Locuitorii de pe strada Șurianu din Sebeș se confruntă, de mai multe luni, cu stresul unor lucrări „ilogice” începute de primărie. Este vorba despre un proiect de modernizare a străzii și a unor căi de acces și podețe peste șanțul care desparte șoseaua de intrarea în curțile oamenilor, care au fost reconstruite în așa fel încât accesul a devenit dificil. Cetățenii nemulțumiți au formulat o sesizare la primărie, iar singura soluție care li s-a oferit a fost să aștepte să se finalizeze lucrările prevăzute în proiect, să se facă recepția, să depună o reclamație și, eventual, atunci să se demoleze și să se reconstruiască podețele în mod corespunzător.

Proiectul primăriei viza modernizarea întregii străzi, inclusiv a podețelor și a căilor de acces în curțile de pe strada Șurianu. Potrivit cetățenilor, noile construcții au dimensiuni mai mici decât cele vechi, astfel încât podețele acoperă doar intrarea în curte pe poarta mare, dar nu și pe portiță, în fața căreia a rămas șanț.

„Mi s-ar fi părut normal ca toți cetățenii care locuim pe această stradă să fim chemați la primărie sau anunțați în vreun fel de începerea lucrărilor. Acum, au construit un podeț de acces pe poarta mare, iar pe poarta mică nu ai cum să intri, pentru că marginea podețului este foarte înaltă și vine chiar în fața portiței”, a declarat un locuitor al străzii Șurianu.

Locatarii s-au oferit să plătească din propriul buzunar completarea cu beton a podețelor de acces în curți, pentru a nu fi nevoiți să aștepte până la finalizarea și redemolarea lucrărilor prevăzute în proiect.

„Am făcut sesizare către d-nul consilier local Dorin Nistor, urmând ca, în şedinţa de Consiliu din data de 28.08.2012 de la ora 16.00, să se dezbată din nou această problemă. Cetățenii sunt foarte supărați, deoarece comunicarea cu primăria putem spune că este imposibilă. Am solicitat ca pe cheltuiala noastră să se facă podețele la dimensiunile care au fost, deoarece porțile și portițele au existat înainte de a se proiecta lucrarea. La intrarea din strada Parângului în Șurianu trebuie modificată și conducta de gaz. Oare când au elaborat proiectul nu știau asta?”, a precizat cetățeanul.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=118065avatar Publicat de pe 28 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “(FOTO) Știrea ta pe Alba24.ro: Haos pe strada Șurianu din Sebeș. Oamenii se plâng că lucrările de reabilitare le taie intrarea în curți”

 1. La lucrarea din Sebes ,str. Surianu,d-nul viceprimar Adrian Bogdan este alaturi de cetatenii nemultumiti,oferind sprijin in rezolarea neplacerilor produse de aceast proiect de reabiliare.

  • Dvs. sunteti cumva purtatoarea de vocabule a onor viceprimarului Bogdan? Dansul nu stie sa scrie?

   Parca-l si vad pe Bogdan cum umbla din usa in usa cu carnetelul de notite in mana sa vada care-s neplacerile pricinuite de proiectul dr.ing.ec.+++ Mugurel. Penibili.

 2. Unde ai fost tu mai viceprimar ,cind s-a dat tema de proiectare??dar cind s-a facut licitatia??In astfel de imprejurari se consulta si locuitorii,adica electoratul care credea ca ai habar de ce cuprinde o investitie.Tu cauti electoratul numai inainte de alegeri.CARACTERUL DEFINESTE OMUL!!!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei