|

FOTO: Sonia Damian și Robert Razor au cucerit podiumul Concursului Național de Dans Sportiv „Cupa Mirajului” de la Mediaș

Dincolo de pasiune și dăruire, dansul este un stil de viață iar cei care reușesc să aibă performanță făcând  exact ceea ce le place merită toată admirația noastră. Primii care au învățat ce înseamnă disciplina prin dans sunt cei mici iar orele interminabile la sala de repetiții și-au arătat rezultatele și pentru câteva echipe de dansatori de la clubul de dans din Alba, Fantacy Dance. Sonia Damian și Robert Razor, au cucerit cea mai înaltă treaptă a podiumului la Concursul Național de Dans Sportiv „Cupa Mirajului” ce a avut loc la Mediaș, în acest sfârșit de săptămână iar alți tineri din Alba au obținut rezultate deosebite.

Pereche Robert Razor și Sonia Damian din Sebeș a dansat impecat și au convins juriul că merită locul I. Robert este elev la Școla Gimnazială Petrești în clasa a III-a iar Sonia urmează cursurile Școlii Gimnaziale nr.2 din Sebeș, în clasa a II-a. Pentru ei, vârsta fragedă nu a reprezentat un impediment ci, din contră, le-a oferit priceperea și naturalețea necesară pentru a pluti pe ritmurile muzicii.

Cei doi fac parte din Clubul Dance Fantacy și sunt pregătiți de profesoara Ema Șalapi.

În cadrul aceluiași concus ce a avut loc duminică la Mediaș, s-au făcut remarcate și alte câteva perechi din județul nostru:

-Perechea Darius Dogar- Natalia Cotruș- locul 5 la categoria Precompetițional 10-11 ani.

– Antonia  Sora– locul 6 Precompetițional Fete Solo 6-11 ani

-Perechea Șerban Dragomir-  Laura Cristea–locul 7 Precompetitional 12-15 ani

-Perechea  Paul Elida-  Iulia Nășstase- locul 7 la categoria Hobby 12-13 ani.

-Perechea Edi Iuonaș-  Bianca  Albu– locul 10 categoria Hobby 12-13 ani.

Vă invităm să vizionați o galerie foto de la concursul de duminică:

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134754avatar Publicat de pe 11 Mar 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO: Sonia Damian și Robert Razor au cucerit podiumul Concursului Național de Dans Sportiv „Cupa Mirajului” de la Mediaș”

  1. Werner Kronberger
    avatar

    Un succes care este admirat si peste granitele Romaniei si totodata felicitari si tuturor celor care sustin aceste idei de pregatirea unui viitor cu mare efect si multa stima. Cu respect, Werner Kronberger.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei