|

FOTO: Producătorii locali din industria prelucrării lemnului şi-au expus produsele la cea de a III-a ediţie a „Târgului Mobilei”, la Alba Mall

Consiliul Județean Alba continuă seria manifestărilor organizate constant, în ultimii ani, pentru susținerea micilor producători și dinamizarea mediului de afaceri din județul Alba cu ce-a de-a treia ediție a Târgului Mobilei.

Târgul a fost inaugurat vineri, în prezenţa autorităţilor locale şi judeţene, iar, în întâmpinarea clienţilor, producătorii locali vin cu oferte atractive şi reduceri substanţiale de preţ la obiectele decorative şi de mobilier prezentate la standuri. Duminică, începând cu ora 16.30, albaiulienii sunt aşteptaţi să participe şi la o licitaţie în cadrul căreia vor avea şansa să îşi mobileze casele cu obiecte al căror preţ porneşte de la 1 leu.

Pentru a-şi vinde marfa, producătorii organizaeză şi tombole cu premii, aşa că o vizită la târg poate aduce clienţilor Alba Mall numeroase surprize. Copiii care au ajuns vineri la târg au participat şi la o lecţie în cadrul căreia au aflat cum se prelucrează lemnul şi care sunt esenţele lemnoase preferate de producători.

Acest târg reprezintă un eveniment dedicat, de această dată, unei tradiții a județului Alba – industria de prelucrare a lemnului și industria mobilei, ce reprezintă aproximativ 43% din industria prelucrătoare a județului Alba.

Producătorii din județul Alba, și în special micii producători, trebuiesc sprijiniți, acordânduli-se o cât mai mare importanță. De data aceasta ne-am orientat către producătorii din zona prelucrării lemnului și a realizării mobilei, ramuri tradiționale ale industriei județului nostru, care, chiar și în aceste vremuri de criză, au constituit o bună parte din exporturile județului nostru.

Există investiții importante în acest sector și, fie că e vorba de firmele cu capital românesc sau de cele cu capital străin, încercăm să ajutăm la promovarea și cunoașterea produselor lor. Târgul Mobilei organizat de Consiliul Județean Alba este cel mai important eveniment de profil de la noi din județ”, a spus Ion Dumitrel, președintele CJ Alba.

Ediția din acest an a Târgului Mobilei aduce o gamă bogată de produse și o serie de noutăți, fiind prezentat mobilier pentru întreaga casă și pentru întreaga familie, precum și mobilier pentru birouri și spații comerciale. O secțiune aparte este dedicată decorațiunilor interioare, vizitatorii putând găsi la târg și perdele, draperii, covoare, mochete și alte accesorii decorative.

Partenerii Consiliului Judeţean Alba la acest eveniment sunt Stratusmob Blaj, Savini Due Sebeş si Alba Mall. Oferta de produse este asigurată atât de firme din județul Alba, precum: Alba Mex, Albani Forex, Avanti Ro, Core N&R, Deco Elegant Mob, Del Marco, Edil Commercio, Marysan Style, Mobilaiud, Nemo Pal Design, Prod Impex Venus, Savini Due, Stratusmob, Thomas Fashion, Tipo- Rex Service, 7 Uşi, Dam Alba, Mobitalia Prod – cât și de firme cu rezonanță națională: Mobexpert, Elvila, mobila Komandor, mobila Dalin, 2 B Group, Salice Comprod, dar si retaileri: Deaser Invest.

Și de această dată, organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru public: duminică, în ultima zi a târgului, firma Tiporex a prezintă o licitație de mobilier, iar firma Thomas Fashion a pus în joc, pentru o tombolă, numeroase premii atractive.

Târgul Mobilei şi-a deschis porțile vineri, 6 aprilie. Expoziția cu vânzare va putea fi vizitată până duminică, 8 aprilie, în fiecare zi, între orele 10.00 și 19.00 în incinta Alba Mall.

[nggallery id=153]

[nggallery id=155]


URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=84835avatar Publicat de pe 6 Apr 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO: Producătorii locali din industria prelucrării lemnului şi-au expus produsele la cea de a III-a ediţie a „Târgului Mobilei”, la Alba Mall”

  1. Targul e organizat de cj nu de primarie. Aveti interdictii ?

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei