|

(FOTO) Primăria a turnat asfalt peste piatra cubică: Lucrări de mântuială pe bani publici, în zona autogării din Sebeș

Administrația locală din Sebeș a găsit o modalitate ingenioasă de rezolva problema gropilor dintr-una din cele mai tranzitate zone din oraș: turnarea de asfalt, direct peste piatra cubică, fără decopertare anterioară sau alte intervenții ce ar lua timp. Curajosul proiect a fost implementat pe strada Vânătorilor din municipiu și în zona autogării, iar obiectivul a fost acela de a ușura, chiar și temporar, deplasarea șoferilor.

Conștienți că piatra cubică, materialul cu care a fost pavată respectiva zonă din oraș în urmă cu mai bine de 20 de ani,d ar și gropile care au apărut între acestea dau de cap posesorilor de autovehicule, reprezentanții Primăriei Sebeș au venit repede cu o soluție și au contractat „Hidroconstrucția” Sebeș pentru repararea acestui tronson. Din lipsă de timp și probabil de finanțare, edilii locali au ajuns la un compromis așa că au fost de acord cu asfaltarea respectivei zone, peste piatra cubică existentă. Nu știm cât a durat această procedură sau cât a fost ea de costisitoare, dar cert este că, după cum se poate vedea cu ochiul liber, covorul asfaltic prevăzut pentru investiție nu a ajuns decât pentru a acoperi partea centrală a drumului, lăsând să se vadă încă, pe extremitățile laterale, o porțiune de câțiva metri de piatră cubică. În plus, investiția realizată din banii locuitorilor din Sebeș nu pare să aibă o durată lungă de viață. În unele locuri, asfaltul turnat recent s-a cojit deja pe piatra cubică.

Asfaltarea este, așa cum spuneam,  este temporară, până când proiectele complexe de reabilitare drumuri vor cuprinde și această zonă din oraș.  Până atunci însă, șoferii care au zilnic drum spre autogară vor putea cel puțin să circule pe asfalt (indiferent cum a fost acesta turnat).

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=117950avatar Publicat de pe 27 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

5 comentarii pentru “(FOTO) Primăria a turnat asfalt peste piatra cubică: Lucrări de mântuială pe bani publici, în zona autogării din Sebeș”

 1. felicitari primariei, reuseste sa faca numai lucruri de mantuiala…

 2. piatra cubica respectiva nu va putea fi recuperata si astfel se vor arunca pe geam o gramada de bani. Piatra respectiva putea fi scoasa si pusa pe o strada din Sebes care are doar pamant (si „slava Domnului”avem destule). Dancila incepe deja sa isi dezamageasca electoratul si abia si-a inceput mandatul. Apropo, promitea in campania electorala ca in cateva saptamani rezolva cu cainii comunitari si anul asta reface complet lacul. A facut ceva din ce a promis ? Nici vorba ! Sebeseni, ati ales cea mai proasta varianta cu Dancila- Somnorila.

 3. Au fost lungi discutii cu acea strada si multe negocieri. Este un lucru foarte bun pentru ca provizoriu a fost pus un strat de asfalt. Problema a fost rezolvata rapid mai ales ca au fost si zilele cetatii iar cum circulatia a fost deviata pe acea strada trebuia facut ceva.
  Domnule GIGI ai cunostiinta de cauza ce inseamna scoatere acelei pietre cubice, curatarea ei, selectarea ei si apoi montarea pe o alta strada? …o alta strada care ar fi devenit, la fel, un calvar pentru soveri.

 4. „soferi” imi cer scuze,

 5. bravo…unii chiar ii apara in prostie pe edilii din sebes…
  ce tampenii se mai pot oare face …

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei