|

FOTO: Paula Greuruș și Sergiu Hereciuc sunt cei mai frumoși boboci de la Liceul cu Program Sportiv din Sebeș

Liceul cu Program Sportiv din Sebeș a făcut un Bal al Bobocilor de-a dreptul special. Dacă tradiția spune că doar elevii de clasa a IX-a și cei de la facultate se bucură de bal, ei bine organizatorii balului de la LPS Sebeș au ținut să le facă o surpriză și celor din clasa a V-a, care au avut parte și ei de bal în aceași zi cu liceenii.

După ce au trecut prin cinci probe de foc, acestea fiind prezentare, dans, cultură generală, proba de aptitudini și surpriză, probă în cadrul căreia elevii au fost puși la grea încercare, fie că au fost udați de partenere sau au căutat inelul cu făină, fiecare boboc a încercat să impresioneze.

Vezi galeria foto, dar și listele câștigătorilor pe Monden.Alba24.ro

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=133851avatar Publicat de pe 29 Noi 2012. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO: Paula Greuruș și Sergiu Hereciuc sunt cei mai frumoși boboci de la Liceul cu Program Sportiv din Sebeș”

  1. SUNT FOARTE MÂNDRĂ DE REZULTATELE ACESTUI BAL AL BOBOCILOR EDIŢIA 2012 LA LICEUL CU PORGRAM SPORTIV SEBEŞ.LE MULŢUMESC FETELOR DE LA CLASELE a VIII Ia ŞI CELOR DE LA CLASA a XII-a PENTRU IMPLICARE. AU MUNCIT MULT ALĂTURI DE MINE ŞI TOTUL A FOST SPECIAL.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei