|

FOTO: Fosta Popicărie din Sebeș transformată în complex sportiv de lux. Valoare investiției depășește 2.400.000 lei

După ani în care a fost lăsată în paragină, fosta Popicărie din parcul Arini este transformată în Complex Sportiv. Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului Sebeş a încheiat în cursul lunii aprilie 2012 un contract de prestări servicii având ca obiect “Modernizare Baza Sportivă – Schimbare de destinaţie din Popicărie în Complex Sportiv”.

Sătui probabil de starea deplorabilă a clădirii cunoscută de majoritatea sebeşenilor sub numele de “Popicăria din Arini” sau poate pentru faptul că abia acum au existat pârghiile financiare necesare, reprezentanţii administraţiei locale au luat măsuri şi demarat modernizarea acesteia. În urma desfăşurării procedurii cererii de ofertă, S.P.A.P. Sebeş, în calitate de beneficiar, a desemnat drept câştigătoare societatea comercială ALBANIC SERVICE SRL din Alba-Iulia. Prin depunerea celei mai bune oferte, societatea în cauză a devenit parte în contractul de prestări servicii având ca obiect “Modernizare Baza Sportivă – Schimbare de destinaţie din Popicărie în Complex Sportiv” în valoarea totală de 2.406.274,85 lei. La aproximativ o lună de la semnarea contractului, respectiv la data de 21.05.2012 au fost demarate lucrările de execuţie efectivă.

Ce anume presupun lucrările de modernizare

Lucrările ce se desfăşoară în prezent la “Popicăria din Arini” presupun investiţii de renovarea şi modernizare a celor două corpuri de clădire existente, precum şi la cele trei terenuri de tenis de câmp. Astfel, corpului de clădire unde a existat în trecut popicăria din Sebeş i-a fost schimbată destinaţia din popicărie în sală de fitness dotată cu cele mai moderne echipamente şi finisaje: ”Sala de fitness va funcţiona la parterul clădirii, fiind destinată tuturor cetăţenilor din municipiul Sebeş indiferent de categoria de vârstă. Sala va fi dotată cu aparatele necesare practicării acestei tip de activităţi sportive precum şi cu grupuri sociale cu duşuri şi vestiare. La etajul aceleiaşi clădiri va exista o sală de conferinţă pentru activităţile sportive, birouri şi magazin pentru echipamente sportive.” ne-a declarat directorul S.P.A.P. Sebeş, Marius Ardelean.

Cât priveşte cel de al doilea corp de clădire unde existau în trecut vestiarele, aceasta îşi va păstra destinaţia, lucrările de invesiţie presupunând modernizarea vestiarelor şi a grupurilor sociale. De facilităţile acestei clădiri vor beneficia echipele care vor participa la competiţiile sportive fotbalistice.

Contractul de prestări servicii vizează şi cele trei terenuri de tenis de câmp existente: “Cele trei terenuri de tenis de câmp existente vor fi modernizate urmând a se aplica un covor sintetic, instalaţie de nocturnă precum şi gradene pentru competiţiile de tenis de câmp” a mai precizat Marius Ardelean.

Fondurile necesare realizării acestor lucrări au fost alocate din bugetul local al municipiului Sebeş, pentru anul 2012 fiind alocată suma de 1.175.000 lei din valoarea totală a investiţiei în cuantum de 2.406.274,85 lei.

Termenul de execuţie al lucrărilor este de 15 luni dar constructorul asigură că investiția ar putea fi finalizată mai repede

Realizarea acestor lucrări de modernizare a bazei sportive din parcul Arini au conform contractului un termen de execuţie de 15 luni.

Atât constructorul cât şi beneficiarul sunt convinşi că obiectul contractului va fi îndeplinit , totuși, înainte de termen: “ Stadiul avansat al lucrărilor ne determină să credem că investiţia va fi finalizată înainte de termen ” a declarat directorul Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului, domnul Marius Ardelean, afirmaţie susţinută şi de constructor.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=131989avatar Publicat de pe 25 Sep 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO: Fosta Popicărie din Sebeș transformată în complex sportiv de lux. Valoare investiției depășește 2.400.000 lei”

  1. bai hotilor, nu-s destule sali de pamplezir in oras? acolo este stadion de fotbal la care trb gazon, vestiare si tribune, nu popice si haltere si tenis pe sintetic! ia ziceti frumos cine pune mana pe comoara asta ce s construieste si ale cui vor fi birourile de la etaj si magazinul ? ha? nu vi frica ca va bate d-zeu, consilierii p..ii care ati aprobat porcaria asta? fotbal unde mai joaca chipa sportu (gloria) sebes? ca si pelaru ii distrus, acolo nu vreti sa faceti popice mearga burta voastra ca apa!!!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei