|

Știrea ta pe Sebeş24: Lucrările de modernizare a străzilor Radu Stanca şi Nicolae Iorga din Sebeş – coşmarul locuitorilor din zonă

De aproximativ 3 luni, străzile Radu Stanca şi Nicolae Iorga au intrat într-un amplu proces de modernizare. Motiv de bucurie ar spune unii, dar, pentru locuitorii de pe cele două străzi, lucrările au devenit un adevărat coşmar şi asta întrucât s-au trezit în mijlocul unor adevărate mlaştini, formate ca urmare a decopertării. De mai bine de 3 săptămâni, cetăţenii domiciliaţi în zonă sunt puşi în imposibilitatea de a intra în propriile imobile şi asta întrucât, după efectuarea decopertării, drumul a devenit impracticabil.

Locuitorii străzilor Radu Stanca şi Nicolae Iorga au ajuns în pragul disperării de când Primăria Sebeş a demarat lucrările de modernizare în zonă. Situaţia care sfidează absurdul se rezumă la faptul că după decopertarea străzilor, echipele de muncitori au “dispărut” lăsând cetăţenii cu străzile săpate şi implicit cu accesul în propriile imobile blocat.

“Lucrările au fost demarate în cursul lunii august şi au avansat în ritm alert când a venit vorba de săpături. Problema e că în ultimele 2 luni responsabilii de lucrări se fac că lucrează, iar acum, odată cu venirea ploilor, toată strada s-a transformat într-o mlaştină. Nu putem să intrăm în casele noastre. Am vorbit cu reprezentanţi ai Primăriei acum 2 săptămâni şi ne-au spus că o să se ia măsuri, că problema e racordarea la gaz. Săptămâna trecută s-au făcut lucrări la branşamente, dar nimeni de pe stradă nu a fost legat efectiv la reţea, iar de atunci muncitorii au dispărut”, ne-a declarat un locuitor de pe strada Radu Stanca.

“Este inadmisibil. Au săpat toată strada şi au dispărut (n.r. echipele responsabile cu lucrările în zonă). Ne este greu să ajungem la casele noastre pe jos, de maşină nici nu poate fi vorba, fiind practic imposibil. Poţi înainta de stradă maxim 5 metri şi, sincer, situaţia a ajuns la limită,” a precizat un alt cetăţean domiciliat pe aceeaşi stradă.

Modernizarea celor două străzi presupune, pe lângă asfaltarea acestora, racordarea la reţeaua de gaz şi schimbarea vechilor conducte de apă. Se pare că în ambele cazuri “piedica” în avansarea lucrărilor o constituie branşamentul la gaz, reprezentanţii furnizorului neavând timp să efectueze lucrările.

Situaţia este similară şi pe strada Nicolae Iorga, unde, după efectuarea lucrărilor de decopertare, zona a fost “abandonată”. Pe această stradă modernizarea stagnează de mai bine de două săptămâni, peisajul mlăştinos continuând şi aici.

“Nu putem să ne facem provizii pentru sezonul rece pentru că nu putem intra cu maşina pe stradă. Suntem persoane vârstnice şi nu mai avem puterea să cărăm cu mâna, avem nevoie de ajutor. Am vrut să îmi aduc lemne pentru iarnă şi nu am cum pentru că strada e săpată şi plină de apă şi noroi” a declarat un locuitor al străzii Nicolae Iorga.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=133527avatar Publicat de pe 30 Oct 2012. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Știrea ta pe Sebeş24: Lucrările de modernizare a străzilor Radu Stanca şi Nicolae Iorga din Sebeş – coşmarul locuitorilor din zonă”

  1. fiul cel mic al candidatului PPDD la colegiul Sebes-Blaj…un film realizat acum 18 luni!http://www.youtube.com/watch?v=kcbXQ1eE7nI

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei