|

FOTO: Cinci perechi de copii din Sebeș au cucerit podiumul Concursului Național de Dans Sportiv de la Reghin

Sunt puține acele lucruri care încântă cu adevărat ochiul privitorului, dar dansul cu siguranță se numără printre acestea. Asta au încercat și chiar au reușit să demonstreze 5 perechi de copii de la clubul de dans sportiv „Fantasy Dance” din Sebeș care s-au întors acasă de la Reghin după ce au avut privilegiul să cucerească primele trepte ale podiumului.

Sâmbătă, 29 septembrie, Clubul de Dans Sportiv „Dansul Viorilor” din Reghin a găzduit consursul național de dans Sportiv „Cupa Mirona”, aflat în acest an la cea de a VII-a ediție. La competiția desfășurată sub patronajul Federației Române de Dans Sportiv au luat startul 470 de perechi, iar de la clubul de dans „Fantacy Dance” din Sebeș au fost înscrise cinci perechi de dansatori la diferite categorii de vârstă și clasă.

Iată premiile obținute de dansatori:

– perechea Paul Elida – Iulia Năstase a obținut locul I la categoria de vârstă 12-15 ani

– perechea Eduard Iuonaș – Bianca Albu a obținut locul II la categoria de vârstă 10-11 ani

– perechea Șerban Dragomir –  Laura Cristea a obținut locul II la categoria de vârstă 10-11 ani (precompetițional)

– perechea Robert  Razor –  Sonia Damian a obținut locul 9 la categoria de vârstă 6-9 ani,  iar, de asemenea, perechea Marius Henegar –  Oana Hodor a concurat la aceeași categorie și s-a calificat pe locul 11. La această categorie au concurat 27 de perechi.

Rezultatele obținute de copii sunt cu atât mai demne de menționat cu cât dansul, dincolo de frumusețe, implică muncă, disciplină și mai ales un stil de viață pe care dansatorii au ales să îl îmbrățișeze de la vârste fragede. Cel mai tânăr participant la competiția de la Reghin a fost Tania Damian, care la doar 4 ani a reușit să impresioneze juriul și să ajungă până în semifinale. Copiii au fost pregătiți de antrenorul Ema Șalapi.

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=132232avatar Publicat de pe 1 Oct 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “FOTO: Cinci perechi de copii din Sebeș au cucerit podiumul Concursului Național de Dans Sportiv de la Reghin”

  1. […] au fost înscrise 5 perechi de dansatori la diferite categorii de vârstă și clasă. Vezi pe Sebes24.ro o galerie foto si ce premii au luat copiii din Sebeș. […]

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei