|

FOTO: Aniversarea a 40 de ani de la înfiinţarea Centrului 346 Comunicaţii R.M.N.C. Sebeş

Luni, 1 octombrie, Centrul 346 Comunicaţii R.M.N.C. Sebeş, iniţial denumit Batalionul 346 Construcţii Linii Permanente a sărbătorit 40 de ani de la înfiinţare.

Momentele importante în evoluţia unităţii au fost şi sunt reprezentate de transformările succesive ale structurii, concomitent cu îmbunătăţirea dotării cu tehnică de comunicaţii şi informatică modernă, compatibilă NATO.

“Unitatea militară a cărei aniversare o marcăm astăzi, 1 octombrie 2012, şi-a îndeplinit cu succes toate misiunile primite în zona de responsabilitate, aducându-şi contribuţia la creşterea prestigiului şi încrederii de care se bucură în acest moment Armata României. Militari ai unităţii noastre, specialişti în comunicaţii militare, luptă în aceste zile în teatrul de operaţii Afganistan, fiind încadraţi în structuri dislocabile de comunicaţii şi informatică”, ne-a declarat ofiţerul de relaţii publice, maior Cornel Comşa.

Aniversarea a fost marcată la sediul unităţii din Sebeş, iar cei prezenţi au asistat la un ceremonial militar de excepţie constând în primirea onorului de către reprezentantul eşalonului superior, intonarea imnului, decorarea drapelului de luptă şi oficierea serviciului religios de către un sobor de preoţi.

Cu această ocazie au fost conferite embleme de Onoare ale Comunicaţiilor şi Informaticii şi au fost prezentate sălile de specialitate şi a tehnicii din dotarea unităţii.

La festivitatea desfăşurată cu ocazia aniversării a 40 de ani de la înfiinţarea Centrului 346 Comunicaţii R.M.N.C Sebeş au participat ca invitaţi speciali pe linie militară generalul de brigadă Ion Cerăceanu şi generalul de brigadă (rez.) Eugen Făgădar. Administraţia publică locală a fost reprezentată de primarul municipiului Sebeş, Alexandru Dăncilă, alături de viceprimarul Adrian Bogdan.

Manifestările s-au încheiat cu ceremonialul de defilare a unităţii.

 

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=132268avatar Publicat de pe 1 Oct 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei