|

Firma de salubritate din Sebeş cere tarife mai scumpe. Motivaţiile companiei şi noile preţuri pentru locuitori

salubrizareFirma de salubritate Greendays solicită majorarea tarifelor percepute pentru serviciile de la Sebeş. Reprezentanţii acestuia susţin că preţurile nu au mai fost crescute din 2009, iar inflaţia şi cheltuielile au crescut mult de atunci. Propunerea intră în atenţia consilierilor locali în şedinţa de joi.

În plus, compania motivează că staţia de sortare de la Orăştie s-a închis, iar depozitarea deşeurilor se face la Salprest SRL Alba Iulia. Tariful de depozitare este de 25,94 lei pe tonă fără TVA, iar în zilele nelucrătoare de 44,53 lei pe tonă fără TVA.

De asemenea, la ultima fundamentare a tarifelor, s-a luat în considerare 20.500 de locuitori, iar în evidenţele Greendays sunt 16.508 locuitori.

Indicele total al preţurilor de consum a crescut în perioada decembrie 2009-martie 2014 cu 20,11%.

Mai mult, în documentaţia de proiect, reprezentaţii firmei susţin că au 6440 de contracte încheiate cu persoane fizice, raportat la un număr de 16.799 de clienţi din această categorie, respectiv 713 persoane juridice. Susţin că se lovesc de refuzul unor locuitori de a încheia astfel de contracte, în ciuda insistenţelor operatorului de salubritate.

Mai transmit că pe raza municipiului Sebeş, cantitatea de deşeuri este în continuă creştere, fiind în prezent de 80 de tone pe lună.

Vezi noile tarife propuse:

modificare tarife salubritate sebes

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138569avatar Publicat de pe 25 Aug 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Firma de salubritate din Sebeş cere tarife mai scumpe. Motivaţiile companiei şi noile preţuri pentru locuitori”

  1. […] Proiect de hotărâre privind aprobarea ajustării tarifelor pentru persoanele juridice şi modificarea tarifelor pentru persoanel… în cadrul Contractului de delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare al Municipiului […]

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei