|

FOTO-VIDEO: “O crizantemă pentru vârsta a treia”. Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au făcut spectacol la Sebeş

 

Luni, 1 octombrie, scena Casei de Cultură din Sebeş a găzduit  spectacolul “O crizantemă pentru vârsta a treia”. Evenimentul a fost prilejuit de sărbătorirea Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, ziua celor ajunşi la vârsta sintezelor şi a înţelepciunii.

Cu această ocazie, organizatorii – Centrul Cultural “Lucian Blaga”, Primăria şi Consiliul Local Sebeş – şi-au arătat respectul faţă de cei împovăraţi de ani, dar şi de tezaurul unei învăţături nepreţuite, printr-un spectacol de excepţie.

În cadrul evenimentului, cei peste 400 de cetăţeni prezenţi  în sala de spectacol şi-au delectat auzul şi şi-au sensibilizat inima cu muzică în interpretarea de excepţie a Corului “Armonia” din Sebeş condus de dirijor prof. Adriana Comşa Haber. După momentul muzical de o încărcătură emoţională greu de descris în cuvinte, a urmat un altul la fel de profund şi plin de semnificaţii: premierea familiilor care au reuşit să anuleze limitele timpului şi să dovedească veridicitatea comunicării optime dintre două fiinţe, prin aniversarea a 50 de ani de la căsătorie. În semn de respect şi admiraţie, primarul Alexandru Dăncilă a oferit, în numele administraţiei locale, fiecărui dintre cele 34 de cupluri aniversate câte un buchet de flori, o plachetă, un certificat de longevitate în căsnicie şi un premiu în bani în valoare de 300 de lei.

După aceste momente emoţionante a urmat un altul, poate chiar cel mai aşteptat moment al serii: prestaţia artistică susţinută de doi dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi actori ai României: Stela Popescu şi Alexandru Arşinel. Lacrimile de emoţie s-au transformat în lacrimi de râs, odată cu intrarea în scenă a celor doi titani ai teatrului românesc. Pe parcursul unei ore, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au stârnit hohote de râs şi ropote de aplauze din partea auditoriului. Efectul măiestriei artistice a celor doi s-a făcut simţit şi pe feţele politicienilor aflaţi în sală, şi anume senatorul Alexandru Pereş şi deputatul Clement Negruţ. Aceeaşi stare de bună dispoziţie au resimţit-o şi viceprimarul Adrian Bogdan şi consilierul local Ioan Rodean. La finalul prestaţiei, primarul municipiului Sebeş a oferit celor doi actori, ca semn al aprecierii activităţii artistice desfăşurate de-a lungul timpului, plachete şi flori, seara încheindu-se într-un ton optimist şi vesel.

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=132388avatar Publicat de pe 2 Oct 2012. Publicat in ACTUALITATE, Cultura. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei