|

Femeie de 42 de ani din localitatea Cărpiniș, găsită înecată în râul Sebeș

Corpul neînsuflețit al unei femei de 42 de ani din localitatea Cărpiniș a fost găsit în râul Sebeș, joi dimineața. Polițiștii nu au găsit urme de violență și nu sunt suspiciuni privind decesul acesteia.

Joi, la  ora 9.49, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că în albia râului Sebeş, în dreptul localităţii Petreşti, se afla cadavrul unei persoane.

Echipa operativă deplasată la faţa locului au scos cadavrul din apă şi l-au identificat: J.A. (42 de ani) din localitatea Cărpiniş, comuna Gârbova.

La examinarea sumară a cadavrului pe acesta nu au fost identificate urme de violenţă.

În urma efectuării necropsiei cadavrului, s-a concluzionat că decesul femeii a fost cauzat de asfixia mecanică prin înec. Nu sunt suspiciuni în legătură cu decesul femeii.

Foto: arhivă

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=135042avatar Publicat de pe 3 Mai 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei