|

Escapadă la prostituate, cu maşina furată, pe şoseaua de centură din Alba Iulia

Poliţiştii din Alba au identificat, în Alba Iulia şi Sebeş, două maşini care erau furate. Într-unul dintre cazuri, oamenii legii l-au găsit pe şofer după ce fusese reclamat de o prostituată privind faptul că-i furase telefonul mobil.

Miercuri, 9 mai, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orelor 17.20, un bărbat necunoscut, cu care a întreţinut relaţii sexuale, în apropierea şoselei de centură a municipiului Alba Iulia i-a sustras poşeta.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în jurul orei 15.00, P.D.M. (26 de ani), din Alba Iulia s-a deplasat cu un autoturism înmatriculat în Ungaria, pe varianta ocolitoare a municipiului Alba Iulia, unde a convenit împreună cu tânăra să întreţină raporturi sexuale, contra unei sume de bani. Cei doi s-au deplasat cu autoturismul pe câmp, unde, în timp ce femeia se îmbrăca în spatele maşinii, P.D.M. a plecat cu autoturismul în care se afla geanta tinerei. Bărbatul a căutat în geantă şi a găsit un telefon mobil, pe care l-a luat, după care a aruncat geanta în râul Mureş.

Ca urmare a sesizării primite de la tânără şi cu ajutorul indiciilor furnizate de aceasta, poliţiştii din Sebeş au identificat în trafic, pe strada Călăraşi din municipiul Sebeş, autoturismul condus de P.D.M, în autoturism fiind găsit telefonul mobil sustras.

Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de P.D.M. figurează ca fiind furat la data de 25 mai 2011, din Ungaria, motiv pentru care a fost luată măsura indisponibilizării acestuia în vederea continuării cercetărilor.

Faţă de P.D.M., Poliţa Municipiului Alba Iulia a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt (pentru furtul telefonului mobil) iar în ceea ce priveşte autoturismul cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, ancheta urmând a stabili dacă bărbatul este autorul furtului sau în ce măsură este implicat în comiterea acestei infracţiuni.

Faţă de tânăra de 26 de ani, care a întreţinut raportul sexual cu bărbatul, contra unei sume de bani, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de prostituţie.

Marţi, 8 mai, la ora 23.45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au depistat în trafic, pe strada Cloşca din municipiul Alba Iulia, un autoturism care a fost furat în noaptea de 7/8.05.2012 de pe raza oraşului Lupeni, judeţul Hunedoara. În momentul opririi, autoturismul era condus de B.M. (41 ani), din Alba Iulia.

În conformitate cu procedurile legale, autoturismul a fost indisponibilizat, iar miercuri a fost predat poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Lupeni, pentru continuarea cercetărilor.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=90693avatar Publicat de pe 10 Mai 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei