|

Drumul comunal 93C Petelei – Poiana Vadului a fost deblocat. Se intervine pentru deszăpezirea drumului judeţean din zona Scărişoara

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Alba îşi continuă activitatea de supraveghere şi intervenţie în cazuri speciale datorate condiţiilor meteo. Drumul comunal 3C, către sat Petelei, comuna Poiana Vadului a fost deszăpezit, însă se intervine încă pentru deblocarea drumului judeţean 750 (comuna Scărişoara), nefiind practicabil pentru mijloacele auto. În ultimele 24 de ore, echipajele ISU, împreună cu personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă au depistat încă două persoane cu probleme din cauza frigului. Astfel, numărul total al celor care au beneficiat de asistenţă în condiţiile iernii a ajuns la 129.

Vă prezentăm comunicatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba:

„Vremea a continuat să fie rece, înregistrându-se o temperatură minimă de – 10,6 grade Celsius la Sebeş şi – 5,7 grade Celsius la Blaj. Stratul de zăpadă din judeţ atinge cel mai mare nivel la Arieşeni (85cm) şi Scărişoara (82 cm).

Patrulele Ministerului Administraţiei şi Internelor, împreună cu personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, au depistat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităţilor administrativ teritoriale, două persoane cu nevoi care puteau fi puse în pericol de temperaturile scăzute (Centrul de Primiri Urgenţe Cugir), ridicând la 129, numărul cazurilor înregistrate pe întreaga perioadă.

Nu sunt raportate defecţiuni la alimentarea cu utilităţi publice (apă, gaz, energie electrică) a consumatorilor din judeţul Alba.

Reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii de întreţinere a drumurilor naţionale şi judeţene au intervenit cu forţe şi mijloace pentru menţinerea în condiţii optime de circulaţie a arterelor din judeţ.

Drumul comunal DC 93C, către sat Petelei, comuna Poiana Vadului a fost deszăpezit.

Se intervine pentru deszăpezirea drumului judeţean DJ 750 (comuna Scărişoara), drumul nefiind practicabil pentru mijloacele auto.

În judeţ, se circulă în condiţii de iarnă, nu sunt localităţi izolate.

Deşi, judeţul Alba nu se mai află sub Atenţionare Meteorologică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba monitorizează în continuare acţiunile de intervenţie, pentru menţinerea climatului de normalitate pe raza judeţului Alba.”

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=75549avatar Publicat de pe 19 Feb 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei