|

UPDATE: Un tânăr de 27 de ani din Alba Iulia a murit electrocutat. Incidentul s-a petrecut la Pianu de Jos

Echipele de intervenţie din Alba au acţionat, miercuri după-masa, pentru salvarea a două persoane electrocutate într-o locuinţă din Pianu de Jos. Un tânăr de 27 de ani din Alba Iulia a murit, iar altul, de 58 de ani a fost transportat cu arsuri grave la spitalul din Bucureşti.

A fost nevoie de efectuarea unor manevre de resuscitare. Din păcate, viaţa unui tânăr de 27 de ani din Alba Iulia nu a mai putut fi salvată. Din primele informaţii, acesta efectua lucrări de curăţare a burlanelor casei, moment în care a fost electrocutat.

Cealaltă persoană electrocutată, de 58 de ani, din Alba Iulia, a suferit arsuri grave. Cei doi sunt angajaţi ai firmei „Silver Concept” şi au fost rugaţi de proprietarii casei să-i ajute să cureţe burlanele. În momentul în care bărbaţii au vrut să mute scara extensibilă din aluminiu, au atins  fire de curent.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 9 mai, ora 16.30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că. la o locuinţă din localitatea Pianu de Jos, două persoane s-au electrocutat. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că N.P.H., de 27 de ani, împreună cu B.I., de 58 de ani şi N.D., 55 de ani, toţi din municipiul Alba Iulia, au efectuat lucrări de reparaţii la straşina acoperişului unei case, folosind o scară metalică extensibilă.

La finalizarea lucrării, N.P.H. şi B.I. au încercat să plieze scara, ocazie cu care acesta s-a dezechilibrat, atingând firele de curent electric situate la aproximativ 9 metri de imobil, cei doi bărbaţi electrocutându-se.

În urma şocului electric, N.P.H. a decedat la locul producerii evenimentului, iar B.I. a suferit arsuri de gradele I, II şi III, pe mâna dreaptă şi la nivelul toracelui, fiind transportat la Spitalul Judeţean Alba, ulterior fiind transferat la Spitalul de Arşi din municipiul Bucureşti.

La cercetări a participat şi un reprezentant al Inspectoratului Teritiroal de Muncă Alba, care a stabilit faptul că evenimentul nu constituie accident de muncă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.”

Foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=90615avatar Publicat de pe 9 Mai 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

4 comentarii pentru “UPDATE: Un tânăr de 27 de ani din Alba Iulia a murit electrocutat. Incidentul s-a petrecut la Pianu de Jos”

 1. era varul meu! :((((( Dumnezeu sa il ierte…

 2. bogdy&ioana
  avatar

  Dumnezeu sa-l ierte,il cunosteam era un baiat deosebit….Condoleante familiei!!

 3. suntem in stare de soc
  nu pot sa cred
  tinar cu viitorul in fata
  si intr-o secunda viata curmata
  dumnezeu sa-l iertae si sa le dea putere celor aprolpiati

 4. CONDOLEANTE FAMILIEI. Paul, nu te vom uita!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei