|

Doi tineri din Sebeş, reţinuţi după ce au devalizat un imobil nelocuit din oraş. Au furat bunuri de 15.000 de lei

Doi tineri din Sebeş au fost reţinuţi de poliţişti, fiind suspecţi că au furat dintr-un imobil nelocuit din oraş bunuri în valoare de 15.000 de lei, de la sfârşitul anului trecut. Vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi tineri sunt cercetaţi de poliţiştii din Sebeş în 4 dosare penale, sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt. Marţi, 7 februarie, la domiciliile acestora au fost efectuate percheziţii.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că V.I. (28 de ani) şi P.V.A. (18 ani), ambii din municipiul Sebeş, au pătruns prin efracţie, de mai multe ori, în perioada noiembrie 2011 – ianuarie 2012, au pătruns, într-un imobil nelocuit din oraş, de unde au sustras mai multe bunuri, în valoare totală de 15.000 de lei. Au furat şi centrala termică a imobilului, baterii, chiuvete, conductori electrici, calorifere.

Faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, în baza unei ordonanţe de reţinere, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=72896avatar Publicat de pe 8 Feb 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei