|

Doi dintre cei șase candidați la Primăria Sebeș au fost cercetați penal de DNA. Au fost salvați de criza de pe piața imobiliară

Doi dintre cei şase candidaţi la alegerile locale din Alba, pentru funcţia de primar al municipiului Sebeş au fost cercetați de DNA.  Alexandru Dăncilă (candidatul USL) şi Nicolae Dobra (candidat din partea UNPR), care vizează conducerea administraţiei din „Oraşul morilor” au fost inculpaţi într-un dosar penal care avea ca obiect vânzArea unui teren la o societate comercială,  în zona Lancrăm.

Aceştia au fost acuzaţi de subevaluarea imobilului şi cauzarea unui prejudiciu de 3,38 milioane de euro administraţiei de la Sebeş. Au fost salvați de criză și de prăbușirea pieței imobiliare din România. Instanţa s-a pronunţat, în martie anul trecut, pentru achitarea acestora.

În dosarul judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi înaintat de DNA în 2009, au fost trimise în judecată 18 persoane, printre care actualii candidați la Primăria Sebeșului- Alexandru Dăncilă, pe atunci primar şi fostul senatorul PDL Nicolae Dobra, acuzaţi de „stabilire cu intenţie a unei valori diminuate” pentru terenul  în suprafaţă de 243.923 mp aparţinând municipiului Sebeş (situat în municipiul Sebeş, zona „Şirinii Lancrămului”, la circa 4 km de municipiul Alba Iulia).  Contractul a fost încheiat în 15 februarie 2007, cu preţul stabilit în rapoartele de expertiză (1,5 milioane euro fără TVA, respectiv 6,2 euro/mp), sub valoarea reală de circulaţie, procurorii stabilind un prejudiciu produs administraţiei locale de 3.380.772,78 euro.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=91628avatar Publicat de pe 16 Mai 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Doi dintre cei șase candidați la Primăria Sebeș au fost cercetați penal de DNA. Au fost salvați de criza de pe piața imobiliară”

  1. si dorin este cercetat , deocamdata pdl-ii stau la coada la d-na!!!

  2. ceva dovezi oana sau cum te-o fi chemand ? sau doar o micuta calomnie acolo, sa nu ramana Dancila de carutza ? Oricum, sebesenii stiu mai bine. Si mai ales cei din Lancram care trebuia sa primeasca 30% din suma incasata pe vanzarea terenului sub forma de investitii si nu au vazut nimic.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei