|

Copil de 12 ani din Sebeş, CERCETAT pentru FURT. A sustras două drujbe dintr-o gospodărie din Săsciori

drujbaUn copil în vârstă de 12 ani este cercetat de poliţişti pentru comiterea unui furt în localitatea Săsciori. Minorul a sustras două drujbe în valoare de peste 5.000 de lei, dintr-o casă. Oamenii legii au recuperate prejudiciul în totalitate.

Politia municipiului Sebeş a fost sesizată sâmbătă, prin apelul de urgenţă 112, despre comiterea unui furt, în noaptea de 19/20 iunie, de către persoane necunoscute.

Furtul s-a produs în subsolul unei case situate pe raza comunei Săsciori, iar din interior dispăruseră două drujbe, în valoare de 5.500 lei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţişti din cadrul Postului de Poliție Săsciori, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracţiunii de furt; un minor de 12 ani, din Sebeş.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și predate părții vătămate.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a minorului.

foto: arhivă

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=139210avatar Publicat de pe 23 Iun 2015. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei