|

Consiliul Județean Alba a aprobat cotizațiile pentru 2012 la volei și handbal. Vezi despre ce sume e vorba

Consiliul Județean Alba continuă acțiunile de sprijinire a sportului județean din Alba, însă evită finanțarea echipei FC Unirea Alba Iulia. De această dată, în discuțiile privind finanțarea sportului sunt două ramuri sportive, respectiv două proiecte de hotărâre ce au primit aprobarea din partea consilierilor județeni, privind HC Alba-Sebeș și Volei Club Alba-Blaj.

Chiar dacă trupa din Sebeș este departe de obiectivul fixat și anume promovarea în Liga Națională de Handbal,  Consiliul Județean Alba continuă să aloce bani pentru această ramură sportivă. În prezent, după 14 etape, HC Alba-Sebeș a acumulat 6 victorii, 3 remize și 5 înfrângeri și ocupă momentan locul 7 în clasamentul Diviziei A la Handbal feminin, Seria B. HC Alba-Sebeș a primit suma de 403.300 lei, reprezentând cotizația pentru anul 2012 din partea CJ Alba.

Pentru că performanța este mai ridicată la volei, trupa de la Blaj a primit suma de 450.000 de lei de la bugetul județean, bani reprezentând  cotizația pentru acest an. Volei Club Alba-Blaj are șanse reale pentru a promova în Divizia A1 la volei feminin, astfel că finanțarea din partea CJ Alba este una venită pe merit, în urma rezultatelor obținute în 2012, dar și în debutul acestui an.

Cele două hotărâri au fost discutate şi votate în ședința organizată joi, pentru aprobarea a mai multe proiecte ale Consiliului Județean Alba.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=75785avatar Publicat de pe 23 Feb 2012. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei