|

Consilierii liberali au cerut demisia de onoare a viceprimarului Paul Voicu, pentru că este cercetat penal pentru „corupție cu bani publici”

Consilierul liberal Gabriel Pleșa a cerut public, în ședința CL de marţi, demisia de onoare a viceprimarului Paul Voicu, pe care îl consideră incompatibil cu funcția pe care o deține, prin prisma dosarelor penale în care este implicat. Acesta consideră că viceprimarul nu ar mai fi în măsură să gestioneze banii publici și îl sfătuiește să se retragă din această activitate. 

„Dânsul este inculpat într-un dosar penal, de corupție prin bani publici și nu cred că dânsul ar mai trebui să fie viceprimar, până când justiția nu lămurește acest lucru. Nu am nimica cu persoana Paul Voicu, dar mi se pare normal ca, atâta timp cât ești cercetat într-un dosar de corupție la asemenea sume, să îți dai demisia de onoare. Nu poți să mai semnezi acte în primărie, să iei diverse hotărâri în privința banilor și a altor lucruri, până nu îţi dovedești nevinovăția în instanță”, a arătat Gabriel Pleșa în fața consilierilor.

În răspuns la solicitarea colegului său consilier, Paul Voicu a luat cuvântul și a declarat că se bucură încă de prezumpția de nevinovăție și că nu ar avea de ce să facă acest pas până când instanța nu va dispune acest lucru. Paul Voicu a oferit exemple de consilieri de la Sebeș, care s-au aflat în aceeași situație și care nu au fost obligați să-și dea demisia. Acesta a explicat încă o dată în fața consilierilor cum s-a realizat finanțarea FC Unirea pentru care el este acum acuzat.

Vedeți mai jos declarațiile celor doi consilieri locali:

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=106770avatar Publicat de pe 24 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei