|

Bătaie între drumari şi culegători de fructe de pădure la Valea Mirajului – Şugag. Şapte persoane au ajuns la spital

bataie 1Luni, pe raza comunei Șugag s-a produs un conflict spontan între mai multe persoane care lucrau la amenajarea unui drum forestier și culegătorii de fructe de pădure din zonă. În urma conflictului, șapte dintre persoane (cinci din Petrești și două din Lancrăm) s-au prezentat la Spitalul Municipal Sebeș unde au primit îngrijiri medicale. Poliţiştii din Sebeş continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

În data de 25 august, la ora 19 30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Lancrăm, cu privire la faptul că, după-amiaza, în timp ce se afla la lucru, în locul numit Valea Mirajului, pe raza comunei Şugag, a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că luni, 25 august, între mai mulţi muncitori care efectuau lucrări de amenajare al unui drum forestier de pe Valea Mirajului şi culegători de fructe de pădure din zonă, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri.

Șapte dintre persoanele implicate în conflict, cu vârste cuprinse între 16 şi 49 de ani (cinci din Petreşti şi două din Lancrăm) s-au prezentat la Spitalul Municipal Sebeş unde au primit îngrijiri medicale, prezentând diverse contuzii şi escortații.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din Sebeș pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138576avatar Publicat de pe 26 Aug 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei