|

Conducerea PDL Sebeş nu mai este suspendată. Candidatul la Primărie va fi desemnat în urma unui sondaj în rândul cetăţenilor

Biroul Permanent Judeţean al PDL Alba a ridicat suspendarea conducerii PDL Sebeş. După mai multe luni în care comitetul de iniţiativă desemnat pentru soluţionarea conflictelor de la Sebeş a amânat luarea unei decizii, joi după-amiază, liderii PDL Alba au decis că Biroul Permanent Local al PDL Sebeş va continua în aceeaşi formulă ca până în prezent.

Potrivit deputatului Clement Negruţ, organizaţia de la Sebeş îşi va continua activitatea la fel ca şi până în prezent. Acesta a explicat că, acum, nu mai poate fi vorba de nici un conflict şi că atât primarul Mugurel Sârbu, cât şi viceprimarul Adrian Bogdan, cel puţin din punct de vedere administrativ, îşi vor continua colaborarea. „Mugurel Sârbu trebuie să înţeleagă că lucrează într-o echipă şi este nevoit să se ralieze la acţiunile echipei şi să nu mai impună condiţii”, a declarat Negruţ. Rămâne de văzut cum va digera primarul Sebeşului decizia comitetului de iniţiativă.

Deputatul de Alba susţine că singura problemă care nu a fost rezolvată în şedinţa de BPJ a PDL Alba este alegerea candidatului pentru Primăria Sebeş. Liderii democrat-liberali au concluzionat că, acest candidat va fi desemnat în urma unui sondaj realizat în rândul oamenilor, care va începe cel mai probabil săptămâna viitoare. Până atunci, liderii PDL Alba nu doresc să se pronunţe vizavi de posibilul candidat, ci susţin că vor decide cetăţenii.

Democrat-liberalii au luat în discuţie şi politica de alianţă pentru alegerile locale, însă, potrivit deputatului Clement Negruţ, aceast aspect a fost dezbătut doar la modul general, fără nominalizarea concretă a partidelor de dreapta care ar putea face parte din coaliţie.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=76739avatar Publicat de pe 23 Feb 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “Conducerea PDL Sebeş nu mai este suspendată. Candidatul la Primărie va fi desemnat în urma unui sondaj în rândul cetăţenilor”

 1. impreuna pt sebes
  avatar

  D-nul Adrian Bogdan va castiga primaria Sebes

 2. ar merita sa castige,pune suflet in ce face ca primaru actual pune suflet pentru firma lui,pentru cetateni este un zero barat!!!!!!!

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei