|

Colegiul Naţional „Lucian Blaga” din Sebeş, cu cele mai bune rezultate la BAC 2013. Cinci elevi în topul celor mai mari note din Alba

Potrivit rezultatelor la examenul de Bacalaureat 2013, sesiunea iunie – iulie, înainte de contestaţii, cea mai mare promovabilitate dintre liceele din Sebeş a fost înregistrată la Colegiul Naţional “Lucian Blaga”, 91,33%. O elevă a acestui liceu a fost prima clasată în ordinea mediilor, din tot judeţul Alba. Este vorba despre Anca Elena Anghel, cu 10 pe linie.

În topul celor mai buni elevi din judeţ se află alţi patru elevi de la Colegiul Naţional “Lucian Blaga”: Ana Călina Beldean – 9.98, Alina Maria Paşca – 9.96; Mircea Lucian Todescu – 9.96; Denisa Ioana Tincu – 9.93. Vezi AICI cei mai buni elevi din Alba.

La Colegiul Naţional “Lucian Blaga” s-au înscris pentru a susţine probele la Bac în acest an 197 de candidaţi, din care 189 din seria curentă şi opt din promoţiile anterioare. Au fost 196 de elevi prezenţi în săli, iar 179 au promovat examenul. Dintre aceştia, 175 sunt din promoţia 2013 (93,09%) şi restul sunt din serii anterioare (50%).

În ordinea rezultatelor la Bac, pe locul doi se află Liceul cu Program Sportiv Sebeş, cu 75% promovabilitate. Aici s-au înscris 26 de candidaţi, 23 din promoţia curentă şi trei din cele anterioare. Au fost prezenţi 24 de elevi la examene. Au reuşit să obţină note de trecere a probelor 17 (77,27%) elevi care au terminat cursurile de liceu anul acesta şi unul din anii anteriori.

La Liceul Tehnologic Sebeş, promovabilitatea a fost de 34,91%, respectiv de 30,47% pentru candidaţii din promoţia curentă şi 48,78% pentru cei care au dat din nou probe la Bac. Au fost în total 227 de elevi înscrişi la examene, respectiv 165 dintre cei care au terminat liceul acum şi 42 din anii trecuţi. S-au prezentat la probe 169 de elevi şi doar 59 au reuşit să pomoveze examenul, 39 dintre aceştia din seria curentă.

Vezi AICI notele la BAC înainte de contestaţii.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=135561avatar Publicat de pe 8 Iul 2013. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Colegiul Naţional „Lucian Blaga” din Sebeş, cu cele mai bune rezultate la BAC 2013. Cinci elevi în topul celor mai mari note din Alba”

  1. Felicitari tutror elevilor care si-au laut examenul. Notele, peste ani, nu vor mai conta.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei