|

Colb-Art “Gala de excelenţă”- spectacol artistic al elevilor Colegiului Naţional “Lucian Blaga” Sebeş

Centrul Cultural “Lucian Blaga” a găzduit în data de 20 decembrie Colb-Art “Gala pentru excelenţă artistică”, spectacol artistic susţinut de elevii Colegiului Naţional “Lucian Blaga” din Sebeş, acesta fiind primul eveniment înscris în programul “Şcoala părinţilor” derulat de instituţia de învăţământ.

Spectacolul a fost compus dintr-o serie de momente artistice, o selecţie ale celor mai reuşite momente ale elevilor colegiului, provenite din activităţile extracurriculare desfăşurate de aceştia.

Reprezentaţia artistică a fost compusă din piesa de teatru „Stăpânul tăcerii” performată de trupa Colb, coordonată de doamna prof. Tereza Cândea, prestaţiile muzicale ale elevilor Alina Bratu, Romana Iosub, Alexandra Dumbrăveanu, Georgiana Petrescu acompaniate de fraţii Alexandru şi Emil Bodea, sceneta elevilor gimnazişti coordonaţi de doamnele profesoare Ana Fântână şi Adelina Damian-Fekete, precum şi colindele interpretate de corul condus de prof. Dragoş Şuşman.

Directorul colegiului, prof. Nicolae Moga, a precizat următoarele: “Pus sub semnul excelenţei, acest eveniment se constituie într-un regal artistic ce reuneşte triada şcoală-părinţi-comunitate, fiind în acelaşi timp o modalitate de promovare a performanţei în domeniile sensibile ale artei”.

Purtătorul de cuvânt al colegiului, prof. Tereza Cândea, a adăugat că “manifestarea a dezvăluit potenţialul creativ enorm de care dispun tinerii noştri care dincolo de performanţa şcolară, merită apreciaţi şi puşi în valoare prin astfel de evenimente”.

 

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134152



avatar Publicat de pe 24 Dec 2012. Publicat in ACTUALITATE, Spectacole. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei