|

Clement Negruţ vrea o decizie a comitetului de iniţiativă privind suspendarea conducerii PDL Sebeş: „Vorba românului, boală lungă, moarte sigură”

La începutul lunii februarie 2012, conducerea PDL Sebeş rămâne încă suspendată, iar, cu doar câteva luni rămase până la alegerile locale, soluţionarea conflictelor din organizaţie devine o problemă din ce în ce mai stringentă. În timp ce comitetul de iniţiativă desemnat pentru rezolvarea disensiunilor din PDL Sebeş întârzie să se pronunţe, membrii partidului sunt cei care atrag atenţia asupra consecinţelor pe care această amânare le poate avea la următoarele alegeri.

Preşedintele comitetului de iniţiativă, senatorul Nicolae Dobra a fost luat din nou la bani mărunţi de jurnalişti vizavi de situaţia din organizaţia de la Sebeş. Acesta a evitat din nou oferirea unui răspuns, limitându-se să asigure că toate concluziile luate vor fi prezentate în următoarea şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PDL Alba şi că PDL va avea candidat la Primăria Sebeş, pentru următoarele alegeri.

Întârzierea soluţionării problemei de la Sebeş trezeşte nemulţumiri şi în rândul membrilor PDL. Deputatul Clement Negruţ atrage atenţia asupra modului în care această amânare poate afecta imaginea PDL la următoarele alegeri: „Prea mult o lungim cu luarea unei decizii acolo şi asta ne va afecta. Dacă o tot lungim, vorba românului, boală lungă, moarte sigură. Pe mine mă interesează ca PDL să câştige Primăria Sebeş, iar faptul că nu luăm o decizie acum, bună, proastă, e mult mai grav decât amânarea la nesfârşit”.

Reamintim că PDL Alba a decis, la sfârşitul anului 2011, suspendarea conducerii PDL Sebeş şi desemnarea unui comitet de iniţiativă care urma să soluţioneze în cel mai scurt timp conflictul ce trenează în interiorul organizaţiei locale, între primarul Mugurel Sârbu şi viceprimarul Adrian Bogdan. În cursul săptămânii trecute, Sârbu a explicat jurnaliştilor că între el şi viceprimar nu mai există cale de mijloc şi că speră ca, în luarea unei decizii, comitetul de iniţiativă să ţin cont de acest aspect.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=72124avatar Publicat de pe 3 Feb 2012. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Clement Negruţ vrea o decizie a comitetului de iniţiativă privind suspendarea conducerii PDL Sebeş: „Vorba românului, boală lungă, moarte sigură””

  1. Sebesenii au opinia ca cei doi cocosi, de rasa, pintenati, frumosi trebuie sa dispara urgent din fruntea Sebesului. Linistitul burg nu poate si nu trebuie sa fie condus de catre doi scandalagii.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei