|

Cititorii noștri, mai serioși decât operatorii lor: Sondajul Alba24 a fost mai apropiat de rezultatele alegerilor decât EXIT POLL-ul făcut la comanda partidelor

Sondajul Alba24.ro și-a dovedit precizia, în estimarea rezultatelor alegerilor locale. Derulat pe o perioadă de 2 luni, în care cititorii ziarului nostru și-au putut exprima preferința despre cei pe care îi doresc la conducerea orașelor și a județului, sondajul a reușit să redea, cu excepția a două primării din județ (Ocna Mureș și Zlatna), ordinea obținută de candidați în clasamentul final, la președinția Consiliului Județean și la primăriile din Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Aiud, Cugir, Cîmpeni, Abrud. Mai mult decât atât, sondajul Alba24. ro s-a arătat chiar mai exact decât exit-poll-urile, care indicau, în Alba, o victorie USL la conducerea CJ și la Primăria Alba Iulia.

Potrivit sondajului Alba24.ro, închis înainte de alegeri, pe 10 iunie la ora 00.00, primele două poziții din clasament, la conducerea CJ și la primăriile orașelor din județ, s-au ordonat în felul următor: CJ –  Ion Dumitrel (PDL); Teodor Atanasiu (USL), Alba Iulia – Mircea Hava (PDL); Călin Potor (USL), Sebeș – Alexandru Dăncilă (USL); Dorin Nistor (PDL) – la diferență de un procent în sondaj și la o diferență de 137 de voturi, din totalul de aproximativ 12.000, la alegeri. Blaj – Gheorghe Rotar (PDL); Claudiu Nicușan (USL), Aiud – Horațiu Josan (USL); Oana Badea (PDL), Cugir – Adrian Teban (USL); Camelia Dumitrean (PDL), Cîmpeni – Călin Andreș (USL); Dorel Corcheș (PDL), Abrud – Nicolae Simina (USL); Tiberiu Rațiu (PDL) – acestea sunt rezulatele indicate de sondajul Alba24, în perfectă concordanță cu rezultatele alegerilor.

La Ocna Mureș și Zlatna, numărătoarea voturilor a dat un alt rezultat decât cel din sondaj, unde Augustin Drăguț (USL) s-a plasat înaintea lui Silviu Vințeler (PDL), însă primăria orașului a fost câștigată de candidatul PDL, Silviu Vințeler. De asemenea, la Primăria Zlatna, sondajul îl arăta câștigător pe Emil Nistor, candidatul USL, iar pe Silviu Ponoran (PDL), pe locul II. În realitate, Silviu Ponoran (PDL) a obținut un nou mandat de primar la Zlatna.

Aceste rezultate dovedesc că cititorii ziarului Alba24.ro provin din toate categoriile socio-politice. Le mulțumim cititorilor Alba24.ro pentru că au contribuit la echilibrul de care a dat dovadă ziarul nostru în toată această perioadă, pentru că ne-au tras de mânecă atunci când am fost lipsiți de atitudine și nu s-au mulțumit doar cu informațiile transmise de politicieni sau instituții. Le mulțumim, de asemenea, pentru că ne-au încurajat atunci când i-am tras noi de mânecă pe cei care s-au rătăcit de pe calea pe care pretindeau să meargă sau au exagerat într-un fel sau altul.

Ne bazăm în continuare pe dumneavoastră, dragi cititori, să rămâneți alături de noi și vă invităm să vă exprimați opinia și la următoarele sondaje pe care le vom realiza.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=95833avatar Publicat de pe 12 Iun 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Cititorii noștri, mai serioși decât operatorii lor: Sondajul Alba24 a fost mai apropiat de rezultatele alegerilor decât EXIT POLL-ul făcut la comanda partidelor”

  1. in primul rand felicitari ca sunteti singura publicatie din alba impartiala, de aceea a dat si sondajul

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei