|

Circulaţie reluată pe DN7, la Şibot. A fost blocată din cauza unui accident. Două persoane au fost duse la spital

Circulaţia rutieră pe DN7, în zona Şibot a fost blocată pentru aproximativ o oră, luni dimineaţa, pe sensul de mers Orăştie – Sebeş, din cauza unui accident rutier. Două persoane au fost transportate la spitalul din Cugir.

Accidentul s-a petrecut în momentul în care un trailer a încercat să intre în şantierul de autostradă, trecând peste linia continuă. A lovit un autoturism care circula regulamentar. În urma coliziunii, maşina a fost avariată uşor, iar două persoane au fost transportate pentru investigaţii medicale la spitalul din Cugir.

UPDATE: “Potrivit IPJ Alba, “la data de 23.07.2012, ora 8.49, pe DN 7, la km 350+450 m, în afara localităţii Şibot, T.N., de 52 de ani, din municipiul Tîrgu Jiu, în timp ce conducea o autoutilitară, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers de A.P., un bărbat de 34 de ani, din judeţul Tulcea.

În urma accidentului, S.V., de 21 de ani din municipiul Constanţa şi o femeie de 42 de ani din Năvodari, judeţul Constanta, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.”


URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=106388avatar Publicat de pe 23 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Circulaţie reluată pe DN7, la Şibot. A fost blocată din cauza unui accident. Două persoane au fost duse la spital”

  1. […] Tot luni, în aceeaşi zonă, însă în prima parte a zilei, s-a petrecut un accident uşor. […]

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei