|

Cinci persoane din Alba au avut nevoie de ajutor, din cauza frigului. DC 93C Poiana Vadului-Petelei şi DJ750 Scărişoara, impracticabile

Vremea a continuat să fie rece, vineri şi sâmbătă, înregistrându-se o temperatură minimă de – 10,9 grade Celsius la Roşia Montană şi – 6,6 grade Celsius la Sebeş. Stratul de zăpadă din judeţ atinge cel mai mare nivel la Arieşeni (96 cm) şi Scărişoara (85 cm).

Patrulele Ministerului Administraţiei şi Internelor, împreună cu personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, au depistat, în ultimele 24 de ore, la nivelul unităţilor administrativ teritoriale, cinci persoane cu nevoi care puteau fi puse în pericol de temperaturile scăzute. Acestea au fost transportate la Unitatea de primiri Urgenţe Alba  (4 caz) şi la Centrul Social din Alba Iulia (1 caz), ridicând la 127, numărul cazurilor înregistrate pe întreaga perioadă.

Nu sunt raportate defecţiuni la alimentarea cu utilităţi publice (apă, gaz, energie electrică) a consumatorilor din judeţul Alba.

Reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii de întreţinere a drumurilor naţionale şi judeţene au intervenit cu forţe şi mijloace pentru menţinerea în condiţii optime de circulaţie a arterelor din judeţ.

Se intervine pentru deszăpezirea drumului comunal DC 93C spre localitatea Petelei, comuna Poiana Vadului şi pe DJ 750 comuna Scărişoara, drumurile nefiind practicabile pentru mijloacele auto.

În judeţ, se circulă în condiţii de iarnă, nu sunt localităţi izolate.

Deşi, judeţul Alba nu se mai află sub Atenţionare Meteorologică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba monitorizează în continuare acţiunile de intervenţie, pentru menţinerea climatului de normalitate pe raza judeţului Alba.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=75194avatar Publicat de pe 18 Feb 2012. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei