|

CETĂȚENII ALEG: Care dintre cei patru liberali, Dorin Nistor, Mihai Apolzan, Cristian Radu și Adrian Bogdan este mai potrivit pentru a candida la PRIMĂRIA SEBEȘ?

12650738_1068037913217808_769285385_nCu doar patru luni înainte de alegerile locale din 5 iunie, în cadrul partidelor încă sunt discuţii pentru a găsi candidatul potrivit pentru anumite orașe. Anul acesta, miza cea mare, cel puțin pentru PNL Alba, ar fi municipiul Sebeș, unde într-un singur partid există patru oameni care aspiră la fotoliul de primar.

Au fost anunțaţi deja doi candidați care vor intra în sondaje – Dorin Nistor și Mihai Apolzan – iar, pe lângă aceștia, alți doi liberali vor să candideze. Cristian Radu și-a anunțat clar intenția și este decis să intre în luptă, chiar dacă asta înseamnă să plece din PNL, iar al patrulea nume este Adrian Bogdan, actualul viceprimar, care vrea să urce încă o treaptă în primărie.

Odată cu fuzionarea PDL cu PNL, problemele au început să iasă la iveală. Cele două formațiuni par să nu cadă la pace, iar acest lucru se reflectă mai ales în alegerea candidaților pentru primăriile din județul Alba. Un caz concret este la Sebeș, unde situația este cu totul atipică. Sunt patru candidați de dreapta, din același partid, care vor neapărat că candideze la alegerile din vară.

Cum s-a ajuns la această situație?

În primă fază se credea că Dorin Nistor va fi singurul candidat din partea PNL, asta până când liderii din vechiul PNL, Teodor Atanasiu și Adrian Teban, l-au prezentat oficial pe Mihai Apolzan. Situația nu a rămas așa cum și-ar fi dorit aceștia, ci Mircea Hava le-a cam stricat planurile, spunând că aceşti doi consilieri locali vor fi sondați și abia după rezultate se va stabili candidatul exact.

Supărat pe faptul că liberalii nu l-au inclus în sondajul final, Cristian Radu, președinte TNL Alba și consilier local, a decis să își facă dreptate și să candideze pe cont propriu, fără sprijinul partidului.

Se pare că și Adrian Bogdan, actualul viceprimar, s-a săturat să fie pe a doua poziție în primărie și își dorește să ajungă primar în locul lui Dăncilă. Surse spun că acesta ar vrea să intre în campanie electorală sub semnele ALDE.

Pentru că PNL nu se poate decide care din cei patru vor putea intra în luptă cu Alexandru Dăncilă – omul PSD-ului și actual primar, Sebeș.24.ro le dă o mână de ajutor și nu doar lor, ci mai ales oamenilor care vor hotărî pe care dintre ei îi vor vota în cursa electorală.

DACĂ EȘTI DIN SEBEȘ, VOTEAZĂ!

 

Pe care dintre cei patru liberali ai vrea să-l vezi în lupta electorală împotriva candidatului PSD?

 • Adrian Bogdan (37%)
 • Radu Cristian (25%)
 • Dorin Nistor (20%)
 • Mihai Apolzan (18%)
Loading ... Loading ...

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=139529avatar Publicat de pe 5 Feb 2016. Publicat in EVENIMENT, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “CETĂȚENII ALEG: Care dintre cei patru liberali, Dorin Nistor, Mihai Apolzan, Cristian Radu și Adrian Bogdan este mai potrivit pentru a candida la PRIMĂRIA SEBEȘ?”

 1. Radu Cristian săracul se păcălește pe el însuși ! Nu îți mai pune trupa de alcoolisti notorii sa voteze aici , ca dupaceea te faci de ras in alegeri dragule ! Fi mai realist nu mai visa atât cu ochii deschiși ! Roagă-te sa mai rămâi consilier si de la alegeri încolo , in rest , numai bine rău la nimeni !

 2. Dorin Nistor e singurul care poate sa ridice SEBESUL din bezna!!!!

 3. Demersul asta nu se confunda cu un sondaj de opinie adevarat care este oun tip de ancheta sociologica. Este doar un execitiu ziaristic care nu reflecta opiniile adevarate din Sebes. Pentru a afla cu adevarat opiniile sebesenilor si cata sustinere are un candidat si altul se face un sondaj de opinie adevarat de catre specialisti. Asta ca sa nu isi inchipuie cineva ca procentele care apar aici reprezinta cu adevarat distributia adevarata a sustinerii candidatilor mentionati. Si apropo de candidati doar doi conteaza cu adevarat, Apolzan Mihai si Dorin Nistor. Amandoi sunt profesionisti si au profil de primar competent si serios. Ceilalti doi sunt niste smecherasi nimeriti din greseala in niste pozitii de decizie. Sper ca la alegeri greseala sa fie corectata.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

 • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
 • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
 • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
 • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
 • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei