|

Cadavru găsit după două săptămâni: Un bărbat s-a spânzurat în „Pădurea Mare” din Petreşti. Era dat dispărut de la domiciliu

masina-politie-rutieraCadavrul unui bărbat a fost găsit, sâmbătă, în apropierea locului numit „Pădurea Mare”, pe raza localităţii Petreşti. Bărbatul care a fost găsit spânzurat era dat dispărut de peste două săptămâni.

Sâmbătă, la ora 21.00, poliţia din Sebeş a fost sesizată de către un tânăr de 21 de ani, din Petreşti, cu privire la faptul că în apropierea locului numit „Pădurea Mare”, pe raza localităţii Petreşti, se afla o persoană spânzurată.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că persoana de cedată este S.I., de 45 de ani, din municipiul Sebeş, care era dispărut de la domiciliul său din data de 24 aprilie 2014. Bărbatul era dat în urmărire naţională, iar cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, la domiciliul său a fost găsit un bilet de adio, adresat familiei.

Cadavrul, aflat în stare avansată de putrefacţie, a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138364avatar Publicat de pe 12 Mai 2014. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Cadavru găsit după două săptămâni: Un bărbat s-a spânzurat în „Pădurea Mare” din Petreşti. Era dat dispărut de la domiciliu”

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei