|

Biciclist în vârstă de 11 ani, accidentat de o mașină în Sebeș. A fost transportat de urgență la spital

Un biciclist a fost accidentat vineri după-amiază, în Sebeș pe strada Viilor. Este vorba despre un minor în vârstă de 11 ani, care a fost transportat de urgență la spitalul din Sibiu.

Potrivit IPJ Alba, copilul a ieșit de pe trotuar, nu s-a asigurat și a ajuns în fața mașinii care se afla în deplasare, fiind acroșat de aceasta. Minorul a suferit leziuni, dar în momentul în care a fost preluat de ambulanță se afla în stare de conștiență.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „un minor de 11 de ani, din Municipiul Sebeș, județul Alba, în timp ce circula cu bicicleta pe trotuarul străzii Viilor, pe direcția de mers Sibiu-Sebeș, s-a angajat în traversarea părții carosabile pe bicicletă, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de L.G.D. de 29 de ani, din comuna Galda de Jos, județul Alba.

În urma producerii accidentului, minorul a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat ulterior la Spitalul Judeţean Sibiu – Secţia chirurgie pediatrică, pentru investigații și tratament de specialitate.

Față de L.G.D., cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=105377avatar Publicat de pe 20 Iul 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei