|

Fără permis şi beat la volan, un bărbat din Sebeş a lovit o maşină parcată. A fost reclamat la poliţie de o femeie care a văzut accidentul

Un bărbat de 43 de ani din Sebeş este cercetat de poliţişti după a acroşat un autoturism parcat şi a fugit de la locul accidentului. Bărbatul s-a urcat la volanul fără a avea permis de conducere şi cu o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, la ora 17.00, Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112 de către o femeie cu privire la faptul că a observat un autoturism care a acroşat o altă maşină parcată, după care conducătorul auto a părăsit locul producerii incidentului.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizare, a fost identificat B.I.N., de 43 de ani, din Sebeş, care, la efectuarea unei manevre de mers înapoi, a acroşat un autoturism parcat.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoarea de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de B.I.N., au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=137171avatar Publicat de pe 20 Oct 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei