|

Băut și fără permis, s-a plimbat cu mopedul prin comuna Şpring. Tânăr de 32 de ani, cercetat de polițiști

Masina Politie MCVDeși nu avea permis de conducere și era băut, un tânăr de 32 de ani din comuna Șprig s-a încumetat să circule prin comună cu un moped. Acesta a fost prins de polițiști și s-a ales cu dosar penal.

Sâmbătă, la ora 23.00, poliţiştii Secţiei 7 Sebeş l-au depistat la B.G., de 32 de ani, din comuna Şpring, care circula cu un moped, pe raza comunei, fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa alcoolului.

B.G. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138368avatar Publicat de pe 12 Mai 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei