|

Bătaie între doi şoferi, lângă spitalul din Sebeş. Unul dintre ei s-a ales cu fractură la picior după ce a fost acroşat de autoturismul celuilalt

politia sebesUn conflict între doi şoferi petrecut marţi în apropierea spitalului din Sebeş a fost urmat de leziuni grave pentru unul dintre ei şi anchetă a poliţiştilor pentru a stabili vinovaţii.

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată, marţi, cu privire la faptul că, în apropierea spitalului din Sebeş, s-a produs un incident în urma căruia o persoană a suferit leziuni la un picior.

Din primele cercetări desfășurate de echipa de poliţişti deplasată la faţa locului, a rezultat că între P.C.N., de 33 de ani, din Sebeş şi I.R.I., de 33 de ani, din comuna Cîlnic, judeţul Alba, a avut loc o neînțelegere în trafic în urma căreia cei doi şi-au aplicat reciproc lovituri.

După altercaţie, P.C.N. a urcat la volanul autoturismului său, împrejurare în care l-a acroşat pe I.R.I.

În urma evenimentului, I.R.I. a suferit o fractură la nivelul piciorului stâng şi a rămas internat în spitalul din Sebeş.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către Poliţia Municipiului Sebeş, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a comis acest eveniment, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie luate măsurile legale.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138539avatar Publicat de pe 13 Aug 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei