|

Bărbat şi femeie din zona Rucăr-Bran, cu dosar penal la Sebeş. Sunt cercetaţi pentru furt după ce au sustras 4000 de lei din locuinţa unei bătrâne

furtUn bărbat în vârstă de 31 de ani din Bran, judeţul Braşov şi o tânără de 27 de ani din Rucăr – Argeş sunt cercetaţi pentru furt de poliţiştii din Sebeş. Cei doi au intrat în locuinţa unei bătrâne din Sebeş şi i-au furat 4000 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş i-au identificat pe I. F. L. de 31 ani, domiciliat în comuna Bran, judeţul Brașov şi A.D.E. de 27 ani, domiciliată în comuna Rucăr, judeţul Argeş, bănuiţi de săvârşirea, la data de 18 iulie, a unui furt din locuinţa unei femei în vârstă de 86 de ani, din municipiul Sebeş.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că aceştias-au deplasat pe raza municipiului Sebeş, unde au acostat-o pe victimă şi, sub pretextul aveau nevoie să meargă la toaletă, au fost pătruns în locuinţa acesteia.

În locuinţă i-au distras atenţia femeii şi i-au sustras suma de aproximativ 4000 lei, după care au părăsit locuinţa acesteia.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a susnumiţilor şi recuperării prejudiciului cauzat în valoare de aproximativ 4000 lei.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138593avatar Publicat de pe 29 Aug 2014. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei