|

UPDATE: Bărbat găsit mort în zona barajului Oaşa

Un bărbat de 49 de ani a fost găsit fără viaţă, în zona barajului Oaşa din Munţii Sebeşului. Din primele informaţii, acesta a murit înecat.

Este vorba despre R.P., din comuna Săsciori, culegător de ciuperci. Sâmbătă, în jurul orei 16.00, bărbatul s-a dus să facă o baie în baraj. A încercat să treacă pe cealaltă parte a apei, pentru a ajunge la bar. Duminică dimineaţă, în jurul orei 7.00 a fost găsit în apă, la marginea barajului, spre mănăstire.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în data de 19.08.2012, ora 4.10, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la dispariția unei persoane de sex masculin, în vârstă de 49 de ani, din comuna Săsciori, județul Alba.

În cursul aceleiași zile, la orele 7.08, cadavrul bărbatului a fost găsit în lacul de acumulare al Barajului Oașa, iar, din primele cercetări efectaute de către polițiști, a rezultat că, în după-amiaza zilei de 18.08.2012, bărbatul a intrat în apa lacului pentru a face o baie, pe mal fiind identificate hainele acestuia.

În urma examinării sumare a cadavrului,  polițiștii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă. Corpul lui R.P. a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Municipal Sebeș, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.”


URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=114603avatar Publicat de pe 19 Aug 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei