|

Bărbat din Sebeş REŢINUT de poliţişti. În luna martie, cu un tânăr de 25 de ani au tâlhărit o fată

catusePoliţiştii din Sebeş i-au identificat pe doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării comise în 25 martie, asupra unei tinere din Sebeş, în timp ce aceasta se deplasa pe o stradă din municipiu.

Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş care a dispus faţă de unul dintre hoţi măsura preventivă a controlului judiciar.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş au stabilit că în seara zilei de 25 martie, în jurul orelor 20.40, P.P.D., de 33 de ani, împreună cu P.V.I., de 22 de ani, ambii din Sebeş, cunoscuţi cu antecedente penale, folosind violenţa, i-au luat poşeta unei tinere, în timp ce aceasta se deplasa pe o stradă din cartierul Aleea Parc, înspre domiciliu. Prejudiciul a fost evaluat de persoana păgubită la suma de 200 de lei.

Miercuri, poliţiştii l-au reţinut pe P.P.D şi l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar.

Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=139024avatar Publicat de pe 23 Apr 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei