|

Bărbat din Sebeş cu dosar penal, pentru fugă de la locul accidentului. A acroşat o femeie de 61 de ani, care traversa strada prin loc nepermis

Masina Politie MCVUn bărbat de 38 de ani din Sebeş s-a ales cu dosar penal, după ce a fugit de la locul accidentului. Joi, şoferul acroşat o femeie de 61 de ani care s-a angajat în traversarea străzii Piaţa Primăriei din Sebeş, prin loc nepermis şi fără să se asigure.

În urma accidentului femeia a suferit excoriaţii la nivelul piciorului stâng şi a primit îngrijiri medicale în spitalul din Sebeş.

Joi după-masa, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că la spitalul din Sebeş a fost transportată o persoană, victimă a unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că M.M., o femeie în vârstă de 61 de ani, din Sebeş, s-a angajat în traversarea străzii Piaţa Primăriei din Sebeş, prin loc nepermis şi fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroșată de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

În urma accidentului femeia a suferit excoriaţii la nivelul piciorului stâng şi a primit îngrijiri medicale în spitalul din Sebeş.

Ulterior poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto implicat în accident, S.B., de 38 de ani, din Sebeş, iar acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de părăsirea locului accidentului.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138901avatar Publicat de pe 13 Mar 2015. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei