|

Bărbat din Cut, reţinut de oamenii legii. A violat o tânără pe care a acostat-o pe stradă

Un bărbat de 24 de ani din localitatea Cut a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce oamenii legii au descoperit că violase o tânără de 20 de ani. Acesta o acostase pe fată pe stradă şi a obligat-o să se deplaseze cu el la o casă aflată în construcţie.

Vineri, 20 aprilie, la ora 22.09, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Şpring, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 20 de ani, a fost victima unui viol.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orelor 20.00, tânăra se deplasa spre magazinul din localitate, moment în care a fost acostată de către N.N., de 24 de ani, din comuna Cut şi constrânsă să se deplaseze cu acesta pe o stradă învecinată, unde, în camera unei case aflată în construcţie, prin violenţă, a întreţinut cu aceasta raport sexual.

Faţă de N.N. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de viol.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=87742avatar Publicat de pe 21 Apr 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei