|

UPDATE: Bărbat decedat într-un accident de muncă la Sebeș. A fost strivit de un utilaj în curtea Holzindustrie

Un bărbat de 42 de ani şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident mortal petrecut, miercuri, în curtea Honzindustrie Schweighofer din Sebeș. Corpul acestuia a fost prins de un utilaj.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul, angajat al societății, întreprindea activități în curtea societății în momentul în care a fost prins de un utilaj care măcina lemne. Acesta a fost descoperit decedat.

Bărbatul de 42 de ani era din Sebeș, era căsătorit și avea doi copii, o fată de 23 de ani şi un băiat de 20 de ani. La fața locului s-au deplasat de urgență inspectorii ITM Alba.

UPDATE: Potrivit unor surse, bărbatul oprise iniţial utilajul, din cauza unei bucăţi de lemn care îl blocase. S-a aplecat să elibereze maşina, însă avea telecomanda în buzunar, iar aceasta a fost acţionată din neatenţie. Utilajul a pornit şi i-a prins corpul, cu capul în jos.

Revenim cu amănunte.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=134567avatar Publicat de pe 27 Feb 2013. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

3 comentarii pentru “UPDATE: Bărbat decedat într-un accident de muncă la Sebeș. A fost strivit de un utilaj în curtea Holzindustrie”

  1. Cum se numeste persoana decedata..?

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Ultimele articole

Alba24 pe site-ul tău

Publicitate

Coral Impex - Deratizare - Dezinsectie - Dezinfectie - Tratamente Fitosanitare

Publicitate

Horoscopul zilei