|

Bărbat de 64 de ani din Sebeș, ACCIDENTAT pe trecerea de pietoni. S-a angajat în traversarea străzii pe bicicletă

bicicleta-accidentUn bărbat de 64 de ani din Sebeș, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni, pe bicicletă, a fost surprins si accidentat de un autoturism. Bărbatul a suferit mai multe contuzii și excoriații, fiind transportat la spital, unde a rămas internat.

La data de 21 februarie, la ora 13.30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada M. Kogălniceanu din municipiul Sebeş a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări desfăşurate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că G.I., un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Sebeş, s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, pe bicicletă, împrejurare în care a fost surprins şi accidentat de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Sibiu.

În urma accidentului, biciclistul a suferit mai multe contuzii şi excoriații şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde a rămas internat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

URL scurt: http://sebes.alba24.ro/?p=138867avatar Publicat de pe 23 Feb 2015. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • IONICA: Schimbarea retelei de alim. cu apa din azbociment[cancirigen]expirata si colmatata[niciodata din 1973 n-a...
  • mia: cum ramane cu cablurile care stau printre crengile teilor plantati???????? era necesar scoaterea brazilor (Tuia)...
  • CLAUDIUS: Spitalul de Urgenta a cantat ….nu Bere gratisssss…
  • Sugedin Băltoacă: Din 10 postări, 9 sînt la comandă. Gen, postacii băsiști ai lui Udrea de la alegerile anterioare....
  • Gigi Sfiosu': Asistam la o campanie electorala de-a dreptul jalnica. Si daca nu e destul la toata tristetea asta de...

Publicitate

Horoscopul zilei